Le Cord

Alla recensioner

Le Cord

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Le Cord

En mobil har de allra flesta idag, har man en mobil så vet man att den måste laddas ganska så ofta. Eftersom man laddar mobilen så gott som varje dag, så leder det till att laddaren går sönder på ett eller annat sätt. När man sedan ska köpa en ny laddare så kan det vara bra att tänka smart, och alltså köpa en laddare som både är bra, men även kommer att hålla under en längre tid. Le Cord är ett företag som skapar egna laddare till mobiler och plattor. 

Kommer en laddare från Le Cord verkligen att hålla längre än någon annan laddare där ute? Är produkterna värdas sitt pris hos företaget, finns det något som är bra att veta innan jag gör min beställning? Vi har på OmdömesStälle valt att samla erfarenheter från personer. 

Om Le Cord
Le Cord är ett svenskt företag som har valt att tillverka och sälja laddare och kablar som är gjorda av plast som är återvunnet från världens hav och sjöar. Företaget har sitt säte i Stockholm, men de erbjuder sina produkter till andra länder runt om i världen. Det finns även 850 återförsäljare världen över som säljer av Le Cord´s produkter. 

Le Cord erbjuder både kablar och adabrarar, samt att de driver en tjänst där kunderna själva har möjligheten att designa och anpassa sina produkter. Le Cord erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev, och de som valt att prenumerera på brevet kommer att ta del av erbjudanden och kampanjer via inkorgen på e-posten. 

Det som erbjuds hos Le Cord
Efter att kundens bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa så ska hen fylla i information som har både med frakten och betalningen att göra. Kunden har möjligheten att betala sitt köp via Klarna, direkt via bankkort eller internetbanken, Google/Apple pay eller via PayPal. Från och med att kunden sedan fått hem sin beställning så har hen rätten till att inom 30 dagar göra en retur. För att en retur ska kunna bli godkänd ska produkten vara i samma skick som när kunden fick hem den, och den ska befinna sig i originalförpackningen. Om det är så att en retur blir godkänd kommer kunden att bli återbetald på samma sätt som hen betalade för sitt köp. 

Åsikter om Le Cord
Har du något som du skulle vilja berätta för oss om Le Cord? Har du någon typ av erfarenhet av dem så kan väl du ta och berätta vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, om priset kändes rätt och annat som du kanske vill dela med dig av. Det är gratis att både läsa och skriva recensioner inne hos oss. 


Tips på hur man kan leva mer hållbart.