OmdömesStalle

  Recensioner LaTalia

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. LaTalia är en e-handel som erbjuder väskor, kläder och skärp.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex LaTalia? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer om företaget LaTalia

  Svenskt grundat och lanserat företag som har funnits på marknaden sedan 2019. Företagets ägs och drivs från Västra Götalands Län och VD för LaTalia är Natalia Lundgren. LaTalia har i dag inte någon fysisk butik utan är verksamma via sin nätbutik online. LaTalia köper in sina produkter från olika tillverkare runt om i Europa som de sedan säljer på sin hemsida.

  Cashbacker.se - Pengar tillbaka

  Vad erbjuds hos LaTalia?

  Hos LaTalia kan kunder hitta produkter som tex: klänningar, toppar, byxor, jackor och väskor. Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som sedan i sin tur har flera underkategorier, kunden har även möjligheten att använda sig av hemsidans sökfunktion för att hitta produkten hen är ute efter. Postnord eller DHL är de företag som levererar kundernas beställningar och den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 4 dagar inom Sverige. Beställer kunden en mindre produkt så levereras den direkt hem till kundens brevlåda, och i annat fall till kundens närmaste ombud. Inom 14 dagar från och med att kunden har tagit emot sin produkt kan hen lämna tillbaka produkten och då får kunden själv stå för returfrakten vilket är 59 kr. Görs det beställningar utanför Sverige gäller en fraktkostnad på 89 kr och levereras då med UPS.

  Hur kan kunderna kontakta LaTalia?

  Är kunden i behovet att kontakta LaTalia så kan hen göra det genom att skicka e-post, skicka meddelande via Whatsapp eller genom att chatta med företaget live via deras hemsida. Men inne på LaTalias hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade. Är kunden i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av LaTalia? Om ja, skriv då gärna en egen recension och berätta vad du tyckte om storlekar, kvaliteten på produkterna eller något annat du vill berätta.


  Tips på olika outfits.

  LaTalia
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om LaTalia

  Din recension

  FAQ

  Är LaTalia ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om LaTalia. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder LaTalia?

  LaTalia är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LaTalia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.