LARQ

Alla recensioner

LARQ

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

LARQ

Vattenflaskor som man återanvänder och inte gör sig av med efter en användning är inte endast bra för plånboken utan även naturen och hållbarheten. När vi lär oss att använda mindre plast under varagenen kommer planeten i slutändat att tacka oss och något man kan börja med är att köpa en vattenflaska som man rentav kan ha i flera år. Ett problem som många anser med återanvändbara vattenflaskor är att de kan vara svåra att rengöra. Samma problem fanns för grundarna av företaget LARQ och de tog saken i egna händer och skapade vattenflaskor som helt enkelt kan rengöra sig själva samt vattnet i dem. 

Är det värt att lägga pengar på en vattenflaska från LARQ eller inte? Kan jag vara säker på att produkten kommer att hålla flera år, och kommer produkten med någon typ av garanti ifall något skulle hända? Innan beställningar görs kan erfarenheter läsas hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om LARQ
Företaget LARQ har varit verksamma på marknaden under några års tid och sedan de grundades har de vunnit ett flertal priser för sina innovativa produkter. Vattenflaskorna som företaget säljer är självrengörande och de rensar upp till 99,99% bakterier och smuts som kommit in i flaskan då den använts och fyllts på med vatten. Detta innebär att efter att man lagt vatten i flaskan kan man rengöra vattnet och sedan dricka det eftersom det blivit filtrerat flera gånger i 60 sekunders tid. Vattenflaskorna kan laddas med en sladd som följer med i paketet och sedan kan användaren själv välja då hen vill lägga igång ett tvättprogram i flaskan. En laddning i flaskan håller upp till en månad innan den måste laddas på nytt. Flaskorna är gjorda för att bära och rengöra vatten vilket betyder att det inte är rekommenderat att man lägger i några andra vätskor än just vatten. 

Det som erbjuds hos LARQ
Företaget har framställt två olika modeller av flaskor och då kunden bestämt sig för en flaska kan hen välja om den ska rymma 500 ml eller 750 ml vätska. Priserna varierar beroende på vilken modell av kundens bestämmer sig för men orabatterade priser är mellan 89€ upp till 129€. På alla flaskor som finns i sortimentet ingår det 12 månaders garanti. Inne på sajten finns en lista på alla länder företaget för tillfället levererar sina produkter till, skulle ens egna land inte dyka upp på hemsidan är det möjligt att skicka e-post till företaget. Frågor som ofta blivit ställda har LARQ valt att svara på inne på sajten men kundtjänsten kan även kontaktas via e-post. 

Åsikter och erfarenheter av LARQ
Har du en flaska hemma som kommer från detta företag, är du isåfall nöjd över den? Tycker du att det är värt att lägga tiden på att ladda vattenflaskan månatligen och tycker du att den är värd sitt pris eller inte? Skulle du rekommendera denna flaska, varför/varför inte? Skriv en recension och besvara dessa frågor men lägg även till annat du vill berätta för oss och alla där ute. 


Hur man kan rena vatten då man är på resande fot.