Larm

Alla recensioner

Larm

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Larm

Vad vill man varje dag i sitt liv, jo känna sig säker? Detta är både då man spenderar tid online men givetvis då man befinner sig hemma eller på jobbet. Man vill inte känna sig osäker där man bor, eller då man tar sig till och från jobbet. Men det finns hjälp att få. Larm är inte en sak som kommer att göra att man aldrig igen känner sig rädd, men det kan åtminstone gör så att man gör vardagen lite säkrare. Företaget Larm erbjuer en tjänst som jämför hemlarm till villor, lägenheter och fritidshus i Sverige. 

Efter att jag har beställt ett hemlarm via Larm, ska jag då koppla allting själv eller kommer jag att få hjälp med det? Varför ska jag just ty mig till detta företaget, eftersom det finns ganska många olika företag där ute som erbjuder larm? Få reda på vad andra människor tycker genom att läsa deras recensioner inne här på OmdömesStälle. 

Mer om Larm
Larm är ett företag som idag är verksamma i Sverige, Norge och Danmark och de drivs av Nettbureaus som är en skandinavisk producent av jämförelse- och anbudstjänster. För tillfället driver företaget cirka 20 olika anbudstjänster och vad de gör är att de hjälper företag och konsumenter att hitta varandra på marknaden. Inne på hemsidan larm.se är det möjligt att fylla i ett formulär för att sedan hitta ett larm som passar, och fördelen med att skaffa ett hemlarm är ett försäkringarna blir billigare om man kan bevisa att man i sitt hem har larm. Några av de städer som företaget Larm har fixat larm i är: Norrköping, Lund, Stockholm, Södertälje, Västerås och så vidare. 

Det som Larm erbjuder
I formuläret som kunden ska fylla i så krävs det information som tex om larmet ska till ett privatägt hus eller till ett företag, vilken typ av bostad det handlar om och även om kunden i fråga vill ha ett larm med utryckning eller inte om något skulle ske. Efter det kommer kunden som fyllde i formuläret att få olika erbjudanden på olika larm som finns på marknaden. Larm erbjuder inte endast tjuvlarm utan de har även i sitt sortiment olika typer av brandlarm och detektorer som kan kopplas i hemmet, antingen i samband med ett tjuvlarm eller inte. Larm har en kundtjänst som kan nås via e-post, men innan det görs så finns även de oftast ställda frågorna redan besvarade inne på hemsidan. 

Erfarenheter av Larm
Om du har någon erfarenhet av företaget, skulle du då kunna säga att du kände dig mycket säkrare i ditt hem efter att du valde att skaffa larm. Finns det några för- eller nackdelar som du skulle vilja dela med dig av, och finns det något viktigt alla bör veta om innan de går och skaffar sig egna larm. Här inne hos oss kan du kostnadsfritt dela med dig av tankar och åsikter om olika företag, inte bara om Larm. 


Överfallslarm är även en möjlighet om man befinner sig utanför sitt hem.