Lantliv

Alla recensioner

Lantliv

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo GamesDeal

GamesDeal

0 recensioner

Med dagens online butiker medföljer en massa olika fördelar. En fördel är att man enkelt kan jämföra priser på ...

Logo Tidningsbutiken

Tidningsbutiken

0 recensioner

Sociala medier och internet överlag blir allt mer populärt för varje dag som går, eftersom man kan få precis allt gjort ...

Logo Conrad

Conrad

0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Tidnings Magasinet

Tidnings Magasinet

0 recensioner

Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer &au...

Lantliv

Man vill laga god mat till hela familjen, man vill komma i form och man vill bo i ett hus som man själv trivs i. Men ofta kan det vara svårt att hitta inspirationen till att göra detta, även fast man kanske har många idéer så får man dem inte riktigt verkställda. Just när det kommer till att hitta inspirationen så finns det saker man göra. Man kan gå en långpromenad för att få nya bilder i hjärnan på saker man skulle kunna göra, men man kan även läsa tidningar och därmed se på bilder på hur andra människor tänker då det tex kommer till inredning. Det finns olika tidningar där ute, både fysiska tidningar men även digitala kopior. Men en tidning är Lantliv. 

I andra personers recensioner kan du få en tydligare bild på vad andra människor i detta fallet tycker om tidningen Lantliv. Du kan då höra om priserna känns rätt på tidningen, om den digitala kopian är enkel att få tillgång till och även annat som du kanske inte hade tänk på innan. 

Mer om Lantliv
Lantliv är en av många tidningar som är utgiven av Bonnier. Bonnier i sin tur är ett företag som har funnits sedan 1906 och på företaget arbetar det cirka 300 personer. Lantliv är en tidning som börjades ge ut under 1999 och i den samlas information om tex inredning men även annat som tex tips på möbler och prylar samt vad för mat och drycker man ska ty sig till beroende på vad det är för säsong. Jenny Oscarsson är personen som är redaktionschef och redaktionen för Lantliv ligger i Stockholm Sverige. 

Vad erbjuder Lantliv?
Lantliv fungerar som många andra tidningar där ute vilket är en prenumeration. Då en prenumeration startas så kan personen i fråga välja hur många nummer av tidningen hen vill ha, och sedan fortsätter prenumerationen som en tillsvidare vilket betyder att det sen hela tiden kommer hem en ny tidning med jämna mellanrum. De personer som prenumererar på tidningen kan både ta del av den fysiska kopian som kommer hem i brevlådan, men prenumeranterna kan även ta del av den digitala kopian i antingen mobilen eller plattan. På kontot där det är möjligt att läsa de digitala tidningar så är det möjligt att dela upp det på upp till 5 olika enheter så att flera olika kan läsa tidningen på en och samma gång. Om någon har några frågor eller funderingar så kan kundtjänsten kontaktas via telefon eller e-post. 

Erfarenheter av tidningen Lantliv
Skulle du som varit prenumerant på tidningen Lantliv säga att tidningen är värd pengar? Tycker du att alla tips och idéer känns som bra tips, och har du lärt dig något genom att prenumerera på denna tidning. Om du har erfarenhet av dem kan väl du ta lite paus i din läsning och inne här på OmdömesStälle skriva en egen recension om företaget där du med egna ord och ärliga berättelser berättar vad du tyckte om företaget och tidningen de erbjuder sina kunder. 


Tips på hur man kan finna sin stil hemma.