Lampornu

Alla recensioner

Lampornu

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

K
Kalle
Värdelös returhantering och dålig service. Kund får stå för returkosntad till Holland vilket inte framgår på ett tydligt sätt på hemsidan.Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Dålig returhantering

  Värdelös returhantering och dålig service. Kund får stå för returkosntad till Holland vilket inte framgår på ett tydligt sätt på hemsidan.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Lampornu

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Lampornu är ett företag som är verksamma ibland annat Sverige och de erbjuder sina kunder lampor via deras hemsida.  

Är produkterna värda sitt pris hos Lampornu? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om företaget Lampornu
Lampornu är ett företag som är en del av Any Lamp och de har mer än 25 erfarenhet inom belysning och lampor. Hela företagets historia började redan under 1989 och företagets huvudkontor ligger än i dag i Nederländerna. Företaget har mer än 200 personer anställda och i företagets sortiment erbjuder de produkter från flera olika kända varumärken. 

Vad erbjuder Lampornu sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex LED lampor, urladdningslampor, lysrör och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. När man gör en beställning via hemsidan så kommer den normala leveranstiden att vara mellan 2 till 4 dagar. Om man gör en beställning via hemsidan som är på mer än 1 000 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, men annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 95 kr. När men gör en beställning via hemsidan och man ska betala för den så är det Klarna som hand om betalningen, detta betyder att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. 

Hur ska man nå kundtjänsten hos Lampornu?
Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antigen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller om man har vägarna förbi så kan man besöka deras kontor som ligger i Stockholm. Men innan man kontaktar dem man kan läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan, chansen är stor att man då redan kommer att hitta svaret på sin fråga. 

Har du någon erfarenhet av Lampornu? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Välja rätt sorts lampor.