OmdömesStalle

  Recensioner Lampornu

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Lampornu är ett företag som är verksamma ibland annat Sverige och de erbjuder sina kunder lampor via deras hemsida.

  Är produkterna värda sitt pris hos Lampornu? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om företaget Lampornu

  Lampornu är ett företag som är en del av Any Lamp och de har mer än 25 erfarenhet inom belysning och lampor. Hela företagets historia började redan under 1989 och företagets huvudkontor ligger än i dag i Nederländerna. Företaget har mer än 200 personer anställda och i företagets sortiment erbjuder de produkter från flera olika kända varumärken.

  Julrosor egna frösådder

  Vad erbjuder Lampornu sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex LED lampor, urladdningslampor, lysrör och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. När man gör en beställning via hemsidan så kommer den normala leveranstiden att vara mellan 2 till 4 dagar. Om man gör en beställning via hemsidan som är på mer än 1 000 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, men annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 95 kr. När men gör en beställning via hemsidan och man ska betala för den så är det Klarna som hand om betalningen, detta betyder att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura.

  Hur ska man nå kundtjänsten hos Lampornu?

  Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antigen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller om man har vägarna förbi så kan man besöka deras kontor som ligger i Stockholm. Men innan man kontaktar dem man kan läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan, chansen är stor att man då redan kommer att hitta svaret på sin fråga.

  Har du någon erfarenhet av Lampornu? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Välja rätt sorts lampor.

  Lampornu
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Dålig returhantering

  Värdelös returhantering och dålig service. Kund får stå för returkosntad till Holland vilket inte framgår på ett tydligt sätt på hemsidan.

  Av: Kalle10-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Lampornu

  Din recension

  FAQ

  Är Lampornu ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lampornu. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lampornu?

  Lampornu är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampornu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.