LAFAYETTE 148

Alla recensioner

LAFAYETTE 148

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

LAFAYETTE 148

På internet finns det nästan ett obegränsat antal nätbutiker, som säljer alla produkter man kan tänka sig och till och med lite mer. Vissa personer som driver någon typ av internetverksamhet har valt att erbjuda sina kunder en viss nisch som de kanske kommit på, medans andra vill köpa in lite utav allting så att de kan skapa ett så stor kundantal som möjligt. Lafayette 148 är ett företag som funnits till redan ganska länge, både online och i fysiska butiker. Men vad erbjuder de egentligen sina kunder, och vad tycker kunderna om dem? 

Genom att läsa recensioner skrivna av personer med riktigt erfarenheter kan man skapa sig en bild av ett företag eller en produkt innan man spenderat en krona. Vi här på OmdömesStälle har valt att samla recensioner och i detta fallet om modemärket Lafayette 148. 

Mer om Lafayette 148
Företaget historia började redan under 1996 och företagets namn kommer från gatunamnet i SoHo där hela företagets idén kom till liv. Lafayette 148 är ett kvinnodrivet företaget som erbjuder sina kvinnliga kunder kläder och produkter som inte bara är framtagna av kvinnor utan även framtagna för att finnas till för kvinnans alla behov. I dagsläget kan företagets huvudkontor lokaliseras i Brooklyn samt att de har sin egna workshop i Kina där även produktionen finns. På företaget arbetar det idag ett flertal kvinnor samt att de hela tiden expanderar sina leveranser och levererar idag även till länder inom Europa, bland annat Sverige. 

Det som Lafayette 148 erbjuder
Skor, handväskor, kläder och accessoarer är de främsta produktkategorierna som finns inne i på företagets sajt. De erbjuda produkter till vuxna kvinnor i alla åldrar och när det kommer till storlekarna har de valt att inkludera så många olika kroppstyper som möjligt och har tagit fram produkter inom olika kategorier som till exempel “plus” samt “petit”. Efter att en kund bestämt sig för vad hen ska köpa och även bekräftat sin beställning kommer företaget att skicka iväg beställningen inom 5 arbetsdagar, kunden kan efter det räkna med en leveranstid på upp till 14 dagar. Kunder som befinner sig inom Sverige behöver inte betala någon fraktkostnad på sin beställning, dock får kunden själv stå för returen om hen vill lämna tillbaka något. Ska en retur göras måste den påbörjas inom 30 dagar räknat från den dagen då paketet skickades iväg av företaget, vid retur ska kunden börja med att fylla i en blankett. De frågor som företaget fått ställda till sig har de valt att besvara på sin sajt, men de kan även kontaktas  genom live chatt, telefon eller e-post. 

Erfarenheter av Lafayette 148
Är du en kvinna som tagit del av detta företag på ett eller annat sätt? Tycker du isåfall att du kände dig inkluderad angående storlekarna, och hur var storlekarna? Är produkterna gjorda av bra kvalitet och varför (eller varför inte) ska man beställa hos Lafayette? Besvara dessa frågor i en oberoende recension


Tips om man vill hitta sin egna klädstil.