OmdömesStalle

  Recensioner LADERVASKOR

  Att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. LADERVASKOR är ett företag som erbjuder precis vad det låter som, vilket är läderväskor.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos LADERVASKOR? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Info om företaget LADERVASKOR

  Företaget har funnits på marknaden sedan 2013 och de erbjuder olika typer av portföljer och datornväskor gjorda av läder och skinn. Tidigare gick företaget under namnet Semiaccessorier men valde under 2019 att byta namn. Årligen väljer företaget att skänka 2% av sin omsättning till välgörenhetsorganisationen rädda barnen. Företagets huvudkontor och säte ligger i Sverige, och det är även därifrån som företaget skickar sina produkter från.

  Unboxing & Test | TP-Link Archer AC3200

  Det som LADERVASKOR erbjuder sina kunder

  Läderportföljer, datorväskor, outlet är exempel på olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. När det kommer till betalningen så är det Payson som sköter om den vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med bank, kontokort eller via faktura. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är alla inklusive moms. DHL och Schenker är de två företag som levererar kundernas paket och de packas och skickas iväg första arbetsdagar från och med kundens beställning. Kunderna har 14 dagar på sig att göra en retur vid behov.

  Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos LADERVASKOR

  Om det skulle ske att kunderna undrar över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av LADERVASKOR? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man lagar en läderväska.

  LADERVASKOR
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om LADERVASKOR

  Din recension

  FAQ

  Är LADERVASKOR ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om LADERVASKOR. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder LADERVASKOR?

  LADERVASKOR är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LADERVASKOR gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.