Labels

Alla recensioner

Labels

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Labels

Det är riktigt hälsosamt om vi alla nu och då väljer att lägga några timmar på att gå igenom vår garderob och faktiskt slänga det plagg som man inte använt de senaste åren. Det allra flesta personer har en tendens att spara kläder även fast det inte går med dem. Det kan vara att man kanske tror att man kommer rymmas i det där paret jeans som inte gått på under de senaste fem åren eller så tror man att man ska bära sin festklänningen även fast man aldrig blir bortbjuden. Att slänga ut gamla kläder och köpa helt nya är något som är väldigt bra och kan vara som en nystart. Om man är ute efter nya kläder då finns det väldigt många företag att välja mellan, nästan för många. Labels är ett företag som erbjuder kläder online

Vad gör Labels kläder så mycket bättre än alla andra klädbutiker? Om jag handlar hos detta företaget kommer jag då kunna välja min vanliga storlek eller måste jag antingen gå upp eller ner i storlekar? Det finns personer som redan har varit kund hos företaget de har valt att dela med sig av tankar och åsikter här inne på OmdömesStälle i form av recensioner. 

Om Labels
Företaget grundades och lanserades i Nederländerna under 2006 då de öppnade sin första fysiska butik. Redan efter en kort tid slog företaget igenom och det är upptäckte att lokalen som de hade var alldeles för liten. Under åren som gått har företaget öppnat flera fysiska butiker som finns i Nederländerna samt att de har en nätbutik det är kunder från flera olika länder har möjlighet att handla via. Företaget erbjuder kläder både för kvinnor och män men en del av deras sortiment består även av kläder och produkter för barn.

Det som Labels erbjuder
Det är möjligt att handla hos denna nätbutik som hos vilken nätbutik som helst. Kunderna kan lägga till helt valfria produkter i kundkorgen och sedan kan de gå vidare med att betala för sitt inköp. Det är möjligt att betala för inköpet direkt via internet banken eller med bank / kreditkort. Oberoende hur stor eller liten beställning en kund inom Europa väljer att göra kommer det att läggas till en fast avgift på 10 € på beställningen. DHL är det företaget som levererar kundernas paket och kunderna kan räkna med en leveranstid på en till tre arbetsdagar. Det finns alltid möjligheten att en kund får hem en produkt och sedan ändå av någon anledning känner sig missnöjd, då kan kunden göra en retur inom 14 dagar och sedan få pengarna tillbaka. Vi returer är det kunden som själv står för kostnaden.

Tankar och omdömen om Labels
Om du har handlat ett par byxor eller varför inte en skjorta hos detta företaget då skulle vi väldigt gärna vilja veta hur storlekarna var, om du tycker att kvaliteten på tyget är bra eller inte och om du kommer att vända dig till dem igen då du ska förnya din garderob.


Stylingtips.