KYMO

Alla recensioner

KYMO

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

KYMO

Letar du efter Golvmattor? Du kanske behöver mattor till ditt företag eller till ditt hem? Oavsett varför du behöver mattor är det tyska företaget KYMO ett bra alternativ.

Om KYMO
KYMO bildades som ett företag 2005 och fokuserade framförallt på livfulla färger och modernitet. Deras ursprungliga modell, SG Polly, fångar denna tidsandan perfekt och öppnar vägen för ett brett utbud av nya mattdesigner. Kymos mattor har även använts av ledande multinationella varumärken som Mercedes-Benz, Escada och Nespresso öppna märkesbutiker med KYMO mattor, de flesta skräddarsydda för deras projekt.
KYMO har som vision att jobba för att uppnå den orubbliga känslan av att skapa något värdefullt. De vill helt enkelt göra saker annorlunda - att bli bättre, ovanliga och spännande i både små och stora ansträngningar. Som ett resultat av deras vision är varje detalj avgörande i deras arbete och de anser att nyckeln för att lyckas med deras vision är att göra saker för hand. Deras första utomhusmatta som kallades MNML 101 vann iF Design Award och Good Design Award nästan direkt efter lanseringen och tillsammans med deras andra matta kallad MASHUP var den en vinnande kombination som vann 2011 iF Design Award.
Ända sedan bolagets start har de hunnit att etablera ett globalt återförsäljarnätverk som drivs av distributionscenter i Europa, USA och Asien.

Vad erbjuder KYMO?
KYMO erbjuder många olika variationer av mattor. De har olika kollektioner som är följande:
LABBET: The Lab erbjuder otroligt snygg design i en modern färgpalett.
LOFTET: Det är något dit du kan gå för att koppla av. Minimalistisk. Elegant. The Loft är något där klassisk design finns i fyra distinkta materialslag för en mängd olika ändamål.
SORTIMENT AV POLYESTER: Polyester Collection har traditionella mattor med hög lugg med en distinkt loungeatmosfär.
EXPERIMENTELL: Experimental är hemmet för exceptionell design och unika Floorwear®, som har hedrats med många designutmärkelser.
EN KLASS AV LÄDER: Den förvandlar den klassiska huden till banbrytande golvkläder.
ULL SORTIMENT: Wool Collection innehåller flera naturliga ullstycken influerade av skandinavisk design.

Skötselråd
Kymo golvkläder kräver inte mycket underhåll. Regelbundet underhåll, å andra sidan, säkerställer att din matta behåller sin skönhet och kvalitet. Regelbunden dammsugning är den mest avgörande och effektiva vårdåtgärden, särskilt om mattan ligger i ett område med mycket trafik eller har en ljusare färg.
De föreslår att du regelbundet använder en dammsugare med kraftfull sugeffekt för att säkerställa att dina golvkläder håller så länge som möjligt.

HUR kommer man i kontakt med KYMO?
Om du vill komma i kontakt med KYMO så är deras mail det bästa sättet. Du hade också kunnat besöka deras butiker men de finns i Tyskland. Om du mot förmodan skulle vilja åka ner och besöka butiken för att veta exakt vad du beställer så borde du boka i förtid och reservera tid för dig. Detta för att få så bra kundservice som möjligt. Om du inte skulle vilja maila till dem så kan du ringa. Om du ska ringa så får du däremot tänka på att deras kundservice ändast är öppen mellan 09:00-17:00 mellan måndag till fredag.

Har du köpt mattor hos KYMO innan? Eller har du varit i kontakt med KYMO. Om du har något av detta får du gärna lämna en recension hos oss på omdömesställe.se där du förklarar varför du tycker som du gör. Du får gärna berätta om dina egna erfarenheter utöver att ge dem ett betyg.