Kuyichi

Alla recensioner

Kuyichi

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Kuyichi

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Det finns många olika nätbutiker som säljer kläder, och ett av dessa företag är Kuyichi. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företaget som tex Kuyichi kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Information om företaget Kuyichi
Kuyichi är ett företaget som lanserades och grundades under 2001 och de var de första företaget som erbjöd sina kunder ekologisk denim. Företagets mål är att erbjuda sina kunder en tidlös garderob med hållbara denim produkter. 

Vad erbjuder Kuyichi sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man hitta kläder och produkter till både kvinnor och män, det finns även en kategori på hemsidan där man kan se alla de produkterna som är nya för sortimentet. Om man gör en beställning inne på hemsidan som överstiger 100€ så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, men om man handlar för under 100€ så kommer man att få betala en fraktkostnad på 5€. Företagets huvudkontor och lager ligger i Nederländerna men om man gör en beställning till Sverige så kommer fraktkostnaden att vara mellan 5–10 vardagar och man kan spåra paketet hela vägen under tiden. Skulle man få hem en produkt och sedan av någon anledning känna sig missnöjd med den så har man upp till 30 dagar på sig att göra en retur

Hur kan man nå kundtjänsten hos Kuyichi?
Inne på företagets hemsida så finns det en ”FAQ” där de oftast frågade frågorna finns besvarade, där kan man gå in och läsa om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja nå kundtjänsten så kan man göra det genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. 

Har du handlat hos Kuyichi? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Hur kan man uppdatera sin gamla garderob.