OmdömesStalle

  Recensioner Kutts

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Kutts är en nätbutik som säljer produkter för frisörer.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos tex Kutts? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om e-handelsbutiken Kutts

  Under 2012 lanserades och grundades hela butiken men gick då under namnet Rakathuvud. Senare under 2014 valde företagets grundare att byta namn på företaget till Kutts istället men behöll samma affärsidé och samma typ av produkter i sitt sortiment. Kutts fungerar som en återförsäljare vilket betyder att de köper in produkter från olika varumärken och tillverkare som de sedan säljer vidare i sin nätbutik. Företaget är från Sverige men de köper in sina produkter från olika länder som tex märket Moser från Tyskland.

  Unboxing & Test | HTC Vive VR-kit!

  Det som Kutts erbjuder

  Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: färdiga paket, frisörsaxar, trimmers, hår och skägg samt att det finns en skild Outlet kategori där det finns produkter som för tillfället är med i någon kampanj. Om det görs beställningar för 2 000 kr eller mer hos Kutts så behöver inte inköparen betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en kostnad på 59 kr per beställning. Den vanliga leveranstiden från och med beställning är 2 – 7 arbetsdagar, men det kan ta längre om det är under tex sommar, jul eller Black Week.

  Hur kundtjänsten hos Kutts kan kontaktas

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Kutts? Om du har det ska du inte glömma att skriva en recension och berätta om kvaliteten på produkterna, leveranstiderna samt kundtjänsten om du kontaktade dem.


  En frisörs favoritverktyg.

  Kutts
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kutts

  Din recension

  FAQ

  Är Kutts ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kutts. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kutts?

  Kutts är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kutts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.