KULE

Alla recensioner

KULE

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

KULE

Ibland kan man känna att allting nuförtiden ser lite tråkigt ut. Många där ute tycker om en modern stil som är clean men om man till exempel befinner sig i en stad kan det vara lite tråkigt att alla hus är gråa, vita eller svarta. Lika är det när det kommer till kläder, många tycker om att ha stilrena kläder som inte direkt sticker ut men alla vill inte det. Företaget Kule tyckte även att många kläder har en tendens att se lite tråkiga ut och därför valde de att börja erbjuda färgglada kläder på marknaden, både för kvinnor, män och barn

Hur är det med kvaliteten på produkterna då det kommer till Kule? Dessa kläder är givetvis färgglada och väldigt trevliga, men kommer de att hålla sin granna färg även fast man tvättat dem många gånger? Blir kläderna väldigt snabbt noppiga eller kommer de att hålla sig snygga i många månader? Läs recensioner här på OmdömesStälle innan du gör en beställning. 

Mer om Kule

Personen bakom företaget heter Nikki Kule och hon är född och uppvuxen i en mode industri. Under 1970 tog Nikki´s föräldrar fram ett modeföretag i New York som gick under namnet Happy Legs. Efter att Nikki blev vuxen förstod hon att hon även ville få fram en fot i branschen och efter att Nikki fick sitt första barn började hon planera ett eget företag och därefter kom Kule till liv som på den tiden sålde endast barnkläder. Under årens gång har företaget valt att utveckla sitt sortiment och erbjuder i dag kläder för hela familjen. Kule försöker att ta fram och sälja kläder som man kommer att bli glad av direkt då man får ett öga på dem. 

Det som erbjuds hos Kule
Företaget levererar sina produkter till kunder runt om i hela världen även fast de har sitt säte i USA. Efter att en internationell kund bestämt sig för vad hen vill köpa och även genomfört sin beställning kommer Kule att skicka iväg paketet från sitt lager inom 1-2 arbetsdagar. Efter att paketet är på väg kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 8-14 arbetsdagar. Får en kund hem en produkt och sedan kanske märker att den inte passar är det fullt möjligt att lämna tillbaka den ännu inom 30 dagar. En retur kommer att godkännas förutsatt att produkten är i originalskick samt att den har alla lappar kvar. Finns det några frågor eller funderingar har Kule en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post. 

Erfarenheter av Kule

Har du eller någon i fin familj valt att bära färgglada produkter från detta företaget? Om du har det skulle vi på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och skrev en recension som du lämnade här inne hos oss. I din recension kan du använda dina egna ord och tankar och berätta alla för- och nackdelar som du upplevde då du handlade hos Kule. 


Modetips.