OmdömesStälle

  Recensioner Kronans Apotek

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Kronans Apotek är en nätbutik som har valt att erbjuda sina kunder mediciner och apoteksprylar via nätet.

  Är produkterna värda sitt pris hos Kronans Apotek? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Kronans Apotek

  Kronans Apotek är ett företag och ett Apotek som både grundades och lanserades i Sverige under 1907. De erbjuder både sina kunder fysiska apotek runt om i Hela Sverige samt att de har ett apotek online där man kan inhandla alla deras produkter. I dagsläget har Kronans apotek över 230 stycken apotek som sträcker sig från Skåne och ända till Lappland.

  Kronans Apotek - informationsvideo på arabiska

  Vad erbjuder Kronans Apotek sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex: allergi, hår/hudvård, kost och hälsa, mage, makeup etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan. Är det så att man har några receptbelagda mediciner så kan man logga in på hemsidan via sitt BankID för att sedan kunna se sina recept samt köpa medicinerna. När man gör en beställning via hemsidan så är det Klarna som har hand om alla betalningar. Detta betyder att när man ska betala så kan man välja mellan kortbetalning, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller så kan man betala via faktura. Kronans Apotek har även en egen app till mobilen som man kan ladda ner och där sedan se vilka recept man har, samt när de måste förnyas.

  Hur kan man komma i kontakt med Kronans Apotek?

  Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade, och där kan man börja med att gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten så kan man göra det antingen via telefon eller via e-post, man kan kontakta kundtjänsten både på vardagar och lördagar.

  Har du handlat hos Kronans Apotek? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  Kronans Apotek.

  Kronans Apotek
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  3
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Ni är dum

  stor inte utgåNi är så dum som absolut har inte respekt när man kontakta er ni skickat produkt som jag beställde den produktenngsdatum på den ni så slarvig att ser inte innan ni paka varan innan skicka plus ni tvinga mig att jag måste returnera även ni skickar inte retur paket såna dumma företag ni är som lurar kunder skickar såna produkter absolut besviken på er

  Av: Tania07-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Skriv din egen recension om Kronans Apotek

  Din recension

  FAQ

  Är Kronans Apotek ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kronans Apotek. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kronans Apotek?

  Kronans Apotek är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kronans Apoteks webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.