Kopenscooter

Alla recensioner

Kopenscooter

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville
E-Ville
1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Kopenscooter

Att handla online via nätet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Kopenscooter är en e-handelsbutik som erbjuder mopeder samt tillbehör. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Kopenscooter? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer info om företaget Kopenscooter
Under 2004 startades företaget upp och de är verksamma på den svenska marknaden som ett mopedvaruhus både online via nätbutiken samt att de driver 50 fysiska butiker runt om i Sverige. Kopenscooter har även gjort samarbeten med olika verkstäder runt om i landet och har för tillfället ett partnernätverk med 180 verkstäder. Företaget erbjuder även sina produkter till andra länder i Norden. 

Vad erbjuder Kopenscooter sina kunder?
Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: moped, elmoped, motorcykel, reservdelar mm. Under varje produktkategori finns det även flera underkategorier. Om kunder inom Sverige väljer att göra beställningar så behöver hen inte betala någon fraktkostnad så länge inköpet blir på 1 000 kr eller mer, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 89 kr på beställningen. Från och med att företaget har tagit emot kundens beställning så kan kunden räkna med en leveranstid på cirka 2 till 5 arbetsdagar. 30 dagars öppet köp erbjuder kopenscooter sina kunder. 

Hur kan kundtjänsten hos Kopenscooter nås?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. 

Har du gjort ett inköp hos Kopenscooter någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Produkt som Kopenscooter erbjuder.