OmdömesStalle

  Recensioner Kopenscooter

  Att handla online via nätet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Kopenscooter är en e-handelsbutik som erbjuder mopeder samt tillbehör.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Kopenscooter? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om företaget Kopenscooter

  Under 2004 startades företaget upp och de är verksamma på den svenska marknaden som ett mopedvaruhus både online via nätbutiken samt att de driver 50 fysiska butiker runt om i Sverige. Kopenscooter har även gjort samarbeten med olika verkstäder runt om i landet och har för tillfället ett partnernätverk med 180 verkstäder. Företaget erbjuder även sina produkter till andra länder i Norden.

  How-To | Vilken fläkt skall jag välja? Airflow vs Static Pressure

  Vad erbjuder Kopenscooter sina kunder?

  Olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida är tex: moped, elmoped, motorcykel, reservdelar mm. Under varje produktkategori finns det även flera underkategorier. Om kunder inom Sverige väljer att göra beställningar så behöver hen inte betala någon fraktkostnad så länge inköpet blir på 1 000 kr eller mer, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 89 kr på beställningen. Från och med att företaget har tagit emot kundens beställning så kan kunden räkna med en leveranstid på cirka 2 till 5 arbetsdagar. 30 dagars öppet köp erbjuder kopenscooter sina kunder.

  Hur kan kundtjänsten hos Kopenscooter nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post.

  Har du gjort ett inköp hos Kopenscooter någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Produkt som Kopenscooter erbjuder.

  Kopenscooter
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kopenscooter

  Din recension

  FAQ

  Är Kopenscooter ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kopenscooter. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kopenscooter?

  Kopenscooter är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kopenscooter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.