OmdömesStälle

  Recensioner Kondomtorget

  I dagsläget kan så gott som alla produkter finnas online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. Online kan man hitta alla vitvaror man kan tänka sig, man kan köpa alla nya plagg och kläder man kan tänka sig samt att alla produkter man kan tänka sig till husdjur och barn finns online. Det är smidigt att handla online eftersom man kan handla dygnet runt, man slipper ta bilen eller någon form av kollektivtrafik till de närmaste butikerna samt att utbudet är så otroligt stort så alla kan alltid hitta någon produkt online som de kommer att tycka om. Vissa nätbutiker har valt att satsa på en eller några produktkategorier, medans andra företag har valt att ha ett så stort sortiment som möjligt och så många produkter om bara går. Kondomtorget är en nätbutik som säljer kondomer, glidmedel och andra massageprodukter.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Kondomtorget? Om man vill returnera en produkt till företaget, hur ska man göra då? Hur är storlekarna på produkterna som företaget säljer? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om kondomtorget

  Svensk e-handelsbutik som lanserades och grundades på marknaden under 2011. Pavlic Store AB är det företaget som i dag driver hemsidan och nätbutiken Kondomtorget. I dag driver inte företaget någon fysisk butik utan är verksamma online. Kondomtorget är verksamma i Sverige, Norge och Danmark och ska lanseras på marknaden i Finland och på Island.

  GolvvärmeButiken - Enklare än så blir det inte👏

  Vad erbjuder Kondomtorget sina kunder?

  Olika produktkategorier som tex: kondomer, bedövande, lustförhöjande, massage mm. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda för att söka bland alla produkter i sortimentet. Om kunder (inom Sverige) handlar för mer än 299 kr på hemsidan så står företaget för fraktkostnaden på beställningen. I annat fall läggs det till en kostnad på 19 kr på beställningen. Väljer kunden att beställa till något annat land än Sverige så beräknas en fraktkostnad ut beroende på vikten på paketet. Den normala leveranstiden är 1 – 2 arbetsdagar från och med att företaget tagit emot kundens beställning. 14 dagars returrätt gäller på produkterna.

  Kondomtorget erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kundtjänsten hos Kondomtorget nås?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Kondomtorget genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Kondomtorget? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Tips på hur man skyddar sig online.

  Kondomtorget
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kondomtorget

  Din recension

  FAQ

  Är Kondomtorget ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kondomtorget. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kondomtorget?

  Kondomtorget är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kondomtorgets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.