Kondomkungen

Alla recensioner

Kondomkungen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Buyersclub

Buyersclub

0 recensioner

Idag är det lättare än någonsin att handla produkter och tjänster. Ingen skillnad var man befinner sig så läng...

Logo Oliver & Eva

Oliver & Eva

0 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...

Logo Mshop

Mshop

0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

Logo Intima

Intima

0 recensioner

Allt som man kan tänka sig finns i dag att köpa online. Det har ingen skillnad om det handlar om möbler, vitvaror, kläder eller...

Kondomkungen

Att skydda sig är väldigt viktigt oberoende vad det handlar om för situation i livet. Om man håller på med någon sport så ska man ha hjälp eller andra nödvändiga skyddskläder och om man befinner sig utanför hemmet ska man se till att vara på säkra platser. Men i detta fallet så ska de handla om att skyddas sig då man befinner sig i sovrummet, och det är såklart kondomer. Kondomkungen är ett företag som erbjuder kondomer, men även kläder, hemmatester och glidmedel i sin nätbutik

Om jag väljer att beställa från Kondomkungen, kommer mitt paket då att vara diskret eller inte? Kan jag vara säker på att kondomerna, eller de andra produkterna för den delen håller sin kvalitet och vad händer om de faktiskt går sönder? Det finns personer som redan har erfarenhet av Kondomkungen och därför har vi samlat recensioner om dem här. 

Mer om Kondomkungen 
Företaget Kondomkungen grundades och lanserades på den svenska marknaden under 2004. Sedan företagets start har de kommit upp i ett kundantal på cirka 100 00 kunder. Då företaget lanserades så var hela affärsverksamhet i en lägenhet i Stockholm, men idag har företaget kontor och lager. Kondomkungen finns idag inte som en fysisk butik utan de är helt enkelt verksamma via sin nätbutik. 

Inne på företagets förstasida är det möjligt att se vilka produkter som är helt nya för sortimentet, vilka produkter som är de mest populära osv. Helt nya kunder har möjligheten att kostnadsfritt beställa hem 10 st kondomer + lite glidmedel. Per kund är det endas möjligt att “köpa” ett gratis pack. 

Det som Kondomkungen erbjuder
Priserna som är synliga inne på hemsidan är redan skrivna i svenska kronor och de innehåller moms. Om en kund väljer att göra en beställning på 99 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad. I annat fall kan den slutgilita fraktkostnaden ses innan kunden genomför sin beställning. Efter att företaget har tagit emot kundens beställning så tar det mellan 1-3 dagar innan kunden får sin beställning, dock har även kunderna möjligheten att söka ut sitt paket från företagets hämtlager. Kundernas paket förpackas diskret. Betalningar kan göras antingen direkt via internetbanken, direkt med bank- eller kreditkort eller på faktura.  

Kondomkungen erbjuder även tjänsten där kunder kan skapa sina egna kondomer där de kan välja en valfri bild som sedan trycks på kondomen. Om det skulle vara så att en person har några frågor eller funderingar så har Kondomkungen en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post. 

Åsikter och erfarenheter av Kondomkungen
Skulle du säga att du är en person som har erfarenhet av att beställa via detta företaget? Du behöver inte nödvändigtvis berätta vad du beställde men berätta om du tyckte om själva hemsida, om du tyckte att allting med betalningar och leveranserna fungerar som de skulle och även om du skulle tipsa om Kondomkungen till vänner. Att vara ärlig i sin recension är väldigt bra eftersom den annars inte kommer att kunna vara till någon större hjälp. 


Hur man på ett säkert sätt kan handla online.