Kökets favoriter

Alla recensioner

Kökets favoriter

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Solhem Inredning
Solhem Inredning
2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Kökets favoriter

Är en svensk online butik där du som bak och matintresserad kan hitta all inom kökstillbehör, servering, baktillbehör och dukning samt ett skafferi. Kökets favoriter är ett samarbete mellan tv4 och Adlibrisgruppen. Adlibrisgruppen är ett av nordens ledande e-handelsbolag och de skapar lustfyllda och inspirerande shoppingupplevelser online. Adlibrisgruppen vill alltid förbättra sina tjänster och erbjuda sina kunder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Under 2017 omsatte de 2 miljarder kronor och de skickade ut över 4 miljoner paket till sina kunder, de har kunder i Sverige, Norge och Finland. Det arbetar runt 300 personer på Adlibrisgruppen men under högsäsonger tar de in fler medarbetare. 

Vad erbjuder Kökets favoriter
Kökets favoriters hemsida är väldigt tydlig och lättnavigerad, det första du ser då du går in på hemsidan är de aktuella kampanjerna och även det som är de populäraste varorna. På hemsidan kan du enkelt kolla igenom alla deras kategorier för att hitta vad du är ute efter, kategorierna på hemsidan är: kastruller och stekpannor, kökstillbehör, köksmaskiner, köksknivar, baktillbehör, skafferiet, servering och dukning och sist men inte minst kan du även kolla in kategorien varumärken för att hitta produkter från specifika varumärken du tycker om. Om du är intresserad av kökets favoriters produkter och vad de har att erbjuda kan du fylla i din e-postadress på hemsidan för att få de senaste nyheterna direkt till din inkorg. 

När du hittat något du vill ha på hemsidan är det dags för betalningen, du kan välja mellan några olika betalsätt att betala med. Du kan välja mellan Klarna faktura, betala med kreditkort, delbetalning, direktbetalning eller betala via ditt Klarna konto. Om du beställer över 499 kr från Kökets favoriter kommer det att vara fri frakt, i annat fall kostar frakten 39 kr och snabbleveransen 49 kr oavsett hur mycket du handlar för. Din beställning kommer i de vanligaste fallen att levereras inom 1 – 2 arbetsdagar beroende på vilket fraktalternativ du valt. Kökets favoriter erbjuder 30 dagars ångerrätt och du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera att varan är hel och utan några fel. Om varan blivit felaktigt behandlad av dig som kund kommer du inte att kunna lämna tillbaka den. 

Kontakta Kökets favoriter
Om du skulle fått hem en felaktig eller defekt vara ska du göra en reklamation på den, det första du ska börja med är att kontakta Kökets favoriter kundservice för att de ska kunna hjälpa dig att åtgärda felet och försäkra oss om att det inte kommer att uppstå igen. Om du vill reklamera en vara måste du göra det inom skälig tid, vilket är 2 månader. Om du vill reklamera en produkt ska du kontakta företaget via mejl och kom ihåg att inkludera ordernumer, bild på produkten, vilken vara om ska reklameras, en tydlig beskrivning på felet på produkten och även bild på den eventuella skadan. Reklamationsrätten upphör under alla omständigheter efter 3 år. 

Brukar du köpa saker från Kökets favoriter
Har du köpt något via kökets favoriter? Skriv då en recension om företaget och om du tyckte att allt fungerade bra.