OmdömesStalle

  Recensioner Klockor

  Nätbutiken Klockor.se grundades och startades våren 2011, syftet med webshoppen är att erbjuda den moderna människan en lämplig shoppingupplevelse. Oavsett prisklass är den gemensamma nämnaren hos Klockor.se kvalitet. Hemsidan är lätt att använda och enkelt att navigera, medan den på samma gång är avancerad med tekniken. Oavsett vilken betalningsmetod som används vid beställning är det ändå säkert och tryggt att handla hos Klockor.se. Prisgaranti och gratis frakt innebär att ingen kan vara billigare än vad Klockor.se är. Klockor.se är ett samarbete mellan två av nordens största återförsäljare av märkesklockor. Det danska bolaget Reviere Aps och det norska bolaget Reviere AS äger Reviere Scandinavia. Reviere ApS är momsregistrerat i Sverige och går därför under svensk lagstiftning, och köplagens förpliktelser, vilket ger dig som kund och konsument maximal säkerhet. Företagets mål är att erbjuda sina kunder 100% äkthetsgaranti och de nyaste modellerna, med detta tillkommer även en blixtsnabb service ifall det skulla vara något fel på någon klocka. På hemsidan kan man läsa om vilka alla märken företaget i dagsläget har att erbjuda

  Vad kan Klockor.se erbjuda dig?

  I det egna lagret hos Klockor.se finns det över 4000 sorters klockor, med det sagt kan företaget garantera att kunderna får sin beställning inom 3 arbetsdagar. Utbudet växer och blir större hela tiden och inte bara lyxiga och välkända klockor och märken utan även mindre kända märken. Alla klockor kommer med en officiell garanti eftersom företaget är officiella återförsäljare av alla märken de säljer. Via den användarvänliga nätbutiken kan man enkelt ställa in de egna preferenserna man har angående den klocka man vill ha och nätbutiken är uppbyggd för att ge kunderna den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Först kan man välja om man vill se klockor för barn, kvinnor eller män och efter det kan man välja storlek, pris, färg, tillverkare mm. Via nätbutiken kan man även läsa nyheter om företaget, fara in på fliken ”rea” och se om man hittar något och även de bästsäljande klockorna kan man spana in.

  Klockor för trendkänsliga.

  Kontakta Klockor.se

  På hemsidan kan du läsa frågorna och svaren till de vanligaste frågorna kunderna har ställt, och du kan även skicka e-post till dem eller fylla i ett formulär på hemsidan angående de frågor du möjligtvis har. Beställer du en klocka hos företaget kan du ha som tumregel att invändiga skador täcks av garantin medan utvändiga skador inte täcks. Det är skillnad på tillverkningsfel, felbruk och slitage. Några exempel på fel som inte täcks av garantin är fuktskador i ej vattentät klocka eller slitage på armband, det räknas som slitage. Undantag är om den är sliten genast du får den eller vid väldigt kort period av användning, eftersom det då kan ha och göra med produktionsfel. På Klockor.se hemsidan kan du se en lista på en ungefärlig tid över de olika märkenas egna verkstadstider. Tiderna räknas från den arbetsdag som företaget har mottagit paketet du skickat.

  Vad tycker du?

  Vad har du för tankar och åsikter om detta företag, Klockor.se. Kanske du har en egen klocka från denna nätbutik, skriv gärna då dina tankar angående paketet, hemsidan och garantin ifall du kanske skulle skickat tillbaka en klocka.

  Klockor
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Klockor

  Din recension

  FAQ

  Är Klockor ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Klockor. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Klockor?

  Klockor är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klockor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.