Klockarmbandvarld

Alla recensioner

Klockarmbandvarld

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Klockarmbandvarld

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Klockarmbandvarld är ett företag som erbjuder sina kunder klockarmband för att kunna få en ny design på sin klocka.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Klockarmbandsvarld? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Klockarmbandsvarld
Företaget grundades och lanserades under 1991 i Nederländerna och då började de erbjuda sina kunder klockdelar och reparationer. I dagsläget finns företaget i 11 olika länder och de driver totalt 12 stycken olika webbutiker. Företaget erbjuder endast 100 & ursprungliga produkter i deras sortiment och de har produkter från välkända varumärken samt produkter från mindre kända märken. I företagets sortiment ingår det mer än 22 000 klockdelar från mer än 80 stycken olika märken. 

Vad erbjuder Klockarmbandsvarl sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier och i varje kategori finns det flera underkategorier. Är man osäker på vilket klockarmband man ska ha så kan man göra ett test inne på hemsidan för att på två minuter få tips på vad man kan köpa. Är det så att man beställer en produkt från företaget och sedan känner sig missnöjd med den när man får hem den så har man upp till 30 dagar på sig att göra en retur

Hur kan man nå kundtjänsten hos Klockarmbandsvarld?
Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon. Men har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom alla villkor och all information för att se om man skulle hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av Klockarmbandsvarld?  Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Hur man tar hand om sin klocka.