OmdömesStalle

  Recensioner Klippkungen

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Klippkungen är en nätbutik där man kan köpa lösgodis online.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Klippkungen? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Information om företaget Klippkungen

  Företaget har funnits sedan sommaren 2016 och de är verksamma online via sin nätbutik. Klippkungen är verksamma i Sverige, Finland, Danmark och Norge och företagets lager och lokaler ligger i Växjö i Sverige.

  Bluffbolaget FabriksOutlet fick annonsera på Politiskt Inkorrekt (2/3)

  Vad erbjuder Klippkungen sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex snacks, drycker, godis, lösvikt och så vidare. Det finns även en sökfunktion på hemsidan som kunderna kan använda sig av. För att få handla hos företaget måste man vara 18 år gammal eller ha målsmanstillstånd, och priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. DHL är det företaget som levererar kundernas paket och frakten är vanligtvis mellan 1 – 5 dagar. När det kommer till betalningarna på hemsidan så är det Klarna som har hand om dem, vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. 14 dagar har kunderna på sig att ångra sitt köp.

  Hur kan kundtjänsten hos Klippkungen kontaktas?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Klippkungen? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Produkter man kan hitta hos Klippkungen.

  Klippkungen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Klippkungen

  Din recension

  FAQ

  Är Klippkungen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Klippkungen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Klippkungen?

  Klippkungen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party, Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klippkungen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.