OmdömesStalle

  Recensioner KLEEN

  Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att at olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. KLEEN är en nätbutik som erbjuder sina kunder bland annat kosttillskott.

  Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos KLEEN? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos företaget.

  Mer information om företaget KLEEN

  Mikael Raittila är personen som under 2012 grundade företaget KLEEN Sports Nutrition. Företaget ägs och drivs från Åre i Sverige och de erbjuder sina kunder kosttillskott och andra träningsprodukter. I dag driver KLEEN inte någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin hemsida. I Europa finns det olika företag och nätbutiker som fungerar som återförsäljare av KLEEN´s produkter.

  Detta kan du göra för att fler ska handla i din nätbutik

  Vad erbjuder KLEEN sina kunder?

  På företagets hemsida finns det olika produktkategorier (hälsa, livsmedel, sport och träning, proteinpulver) och så vidare. Samt att under varje produktkategori finns det fler underkategorier. Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms och kunderna kan välja i vilken valuta de vill se priserna. Om kunden väljer att göra en beställning hos KLEEN på 500 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en kostnad på beställningen som kunden kan se innan hen genomför beställningen. Beroende på fraktalternativ och slutdestination varierar priserna för frakten. 14 dagar från och med att kunden har tagit emot sitt paket har hen på sig att göra en retur. För att returen ska bli godkänd så ska förpackningen vara obruten och varan oförbrukad.

  Hur kan kunderna nå KLEEN?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos KLEEN genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget KLEEN? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Olika kosttillskott för olika personer.

  KLEEN
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om KLEEN

  Din recension

  FAQ

  Är KLEEN ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om KLEEN. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder KLEEN?

  KLEEN är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KLEEN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.