KitchenTime

Alla recensioner

KitchenTime

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Alex
Utan tvek värsta jag varit med om. Att få vänta på Tallrikar i 5 månader är bara patetiskt. Beställningen gjordes i juli leveransen kommer i mitten av december. Vad ni än gör beställ Inte från Kitc...Läs vidare
L
Lotta Bengtsson
Fick hem ett Cross konsolbord, men upptäckte vid montering att ett av skruvhålen inte var gängat varpå skruven bara snurrar runt runt utan att fästa. Ringde er kundtjänst i förhoppning om att ni sk...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sämsta ever

  Utan tvek värsta jag varit med om. Att få vänta på Tallrikar i 5 månader är bara patetiskt. Beställningen gjordes i juli leveransen kommer i mitten av december. Vad ni än gör beställ Inte från KitchenTime. Blev varnad en an kompis som fick vänta över 3 månader haha men så dum som man är gör man ändå en beställning … dem kronorna man sparar på sidsnörning inte värt det!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ett litet klagomål!

  Fick hem ett Cross konsolbord, men upptäckte vid montering att ett av skruvhålen inte var gängat varpå skruven bara snurrar runt runt utan att fästa. Ringde er kundtjänst i förhoppning om att ni skulle kunna (för att slippa onödiga personalkostnader och tidsödande pappershantering) ringa er leverantör och be om en ny skruv i guld, helst aningen större. Denna enkla lilla gest skulle ha hjälpt. Orkar inte skicka tillbaka alltihop för ett så enkelt fel. Får veta att jag måste skriva en reklamation och filma problemet för att ni ska kunna kontakta er leverantör och be om en guldfärgad skruv..... Riktigt trögt och oekonomiskt sätt att hantera saker. Eftersom jag är lite besviken så ska jag också passa på att nämna att ramen som är i guldfärg inte heller är helt täckt av guldfärg och hela ramen är ojämn så glaset vippar. Har ställt möbeln på ett sätt så felen inte syns, skruvat i en större silverfärgad skruv och klippt till en möbeltass extra för att avhjälpa att glaset vippar. Tråkigt med sådan stelbenthet. Här handlar inte jag igen.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

KitchenTime

Det bästa med hemmet tycker dem flesta är köket och det kan jag hålla med om. Man vill alltid ha alla olika och de finaste köksredskapen man kan tänkas behöva. Det kan också vara väldigt dyrt om man vill ha schyssta grejer till köket. Där kommer KitchenTime in, här hittar du alla möjlig redskap till köket och det mesta i sortimentet är från välkända varumärken och allt till bra priser.

Information om företaget
KitchenTime är en köksredskapsbutik på nätet där dem säljer allt du kan tänkas behöva till din matlagning och allt är till bra priser dessutom. Det hela startade 2010 då Joel och Anton beslutade sig för att öppna en webbutik som då gick under namnet Lykka. I början drev dem Lykka och en konsultverksamhet inom e-handel parallellt med varandra men 2012 bestämde dem sig för att satsa helhjärtat på webbutiken. År 2014 hade dem blivit några fler på kontoret och nästa steg för att bli nordens största köksbutik på nätet blev att byta namnet till KitchenTime som stämde bättre överens med deras affärsidé. Affärsidén var och fortfarande är ”försäljning av köksprodukter som ger kvalitetstid både i och utanför köket”. I samband med namn bytet öppnade dem KitchenTime.no, KitcheTime.fi och KitchenTime.dk med målet att nå flera länder framöver. Idag har KitchenTime ca 70 medarbetare som arbetar med att förbättra organisationen varje dag och dem har över 45 000 produkter i deras ständigt växande sortiment. KitchenTime har blivit ett av Sveriges snabbaste växande e-handelsbolag.

Vad erbjuder KitchenTime
Hos KitchenTime kan du beställa hem alla köksredskap du behöver till både matlagning, bakning och mycket mer. Deras hemsida är modern och det går snabbt och enkelt att hitta det man letar efter. Alla deras produkter är bra sorterade i kategorier och vet du redan vad du ska ha finns det även en sökfunktion. Som ny kund får du även en välkomstbonus på 50 kronor som du kan använda vid ditt nästa köp, dock så måste köpet vara större en 600 kronor för att du ska kunna använda rabatten. Dem har även en sida med bara kampanj varor där man verkligen kan fynda fina märkes prylar för upp till 50% rabatt. Beställer du varor för mer än 399 kronor får du också fri frakt. Annars kostar frakten 39 kronor och allt skickas ut med PostNord och Instabox. Deras leveranstider kan variera ganska mycket mellan olika produkter eftersom dem har så stort sortiment och det är ju inte konstigt att till exempel en diskmaskin tar längre tid att leverera än en stekspade. All leveransinformation finns på produktens sida. Vissa produkter har dem till och med Samma-dag-leverans med Budbee och Instabox. Detta är dock endast tillgängligt i vissa städer och produkter. Du kan även få dina paket hemlevererade till en liten avgift på 69 kronor eller 59 kronor beroende på vilket transport företag du väljer.

Kontakt
Har du några frågor till KitchenTime ska du inte tveka att ta kontakt med dem. För att kontakta deras kundtjänst gör du det enklast vi deras kontaktformulär på hemsidan där du enkelt fyller i dina uppgifter och så kontaktar KitchenTime dig så fort dem kan med svaret. Du kan även ringa eller maila kundtjänsten, telefonen är öppen 10-15 varje dag.

Har du handlat hos KitchenTime tidigare? Då får du gärna lämna en egen recension där du skriver vad du har fått för intryck och erfarenheter med KitchenTime. Alla recensioner är välkomna.