OmdömesStälle

  Recensioner Kissed By Eco

  I dagsläget har väldigt många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud ås finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. I Sverige och i världen finns det många olika företag som erbjuder just skönhetsprodukter online, och ett av dessa företag är Kissed By Eco.

  Är produkterna värda sitt pris hos Kissed By Eco? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos Oslo Skin Lab? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Information om nätbutik Kissed By Eco

  Kissed By Eco är ett företag och en nätbutik som erbjuder sina kunder vegansk och ekologisk hudvård och andra produkter. Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de driver en nätbutik och inte någon fysisk butik. Kissed By Eco har sitt säte i Fröseke. De som arbetar på Kissed By Eco handplockar själv produkterna som de vill sälja och de brukar prova produkter först innan de tar in dem till försäljning.

  Intelligent returhantering för nätbutiker | by Maksuturva

  Vad erbjuder Kissed By Eco sina kunder?

  Olika produktkategorier finns på företagets hemsida som tex makeup, naglar, hår, munvård, hygien, doft och så vidare. Kunderna har även möjligheten att använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Klarna har hand om betalningarna som sker via hemsidan så kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, betalning via faktura samt delbetalning. Väljer kunderna att handla för mer än 590 kr så behöver det inte betala för någon fraktavgift, i annat fall läggs det till en avgift på kundens slutgiltiga beställning. Den vanliga leveranstiden är mellan 2 – 5 arbetsdagar och det är Posten eller DHL som levererar produkterna.

  Hur kan kunderna kontakta Kissed By Eco?

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna nå antingen via telefon eller via e-post. Inne på företagets hemsida finns det även villkor och annan information som kunderna kan läsa innan de kontaktar kunderna. De oftast ställda frågorna som kunderna brukar ställa företaget finns även besvarade inne på deras hemsida. Skulle kunderna vara i behovet av att lämna in en reklamation så kan kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Kissed By Eco? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om produktkvaliteten, leveranstiderna och även om du var tvungen att göra en retur eller en reklamation.


  Olika veganska hudvårdsprodukter.

  Kissed By Eco
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kissed By Eco

  Din recension

  FAQ

  Är Kissed By Eco ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kissed By Eco. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kissed By Eco?

  Kissed By Eco är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kissed By Ecos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.