Kilands

Alla recensioner

Kilands

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Kilands

Inredning, möbler och design är något som är viktigt när det kommer till hus, hem och byggnader. För att man ska trivas i sitt hem så krävs det att man lägger lite tid och energi på att ta reda på vilken inredning man vill ha och sedan slutför projektet med en sammanhängande design och inredning. Vissa personer gillar en mer lantlig stil medans andra en mer minimalistisk och inte så klottrig stil. Oberoende vad man själv är för typ av person och inredare så måste man hitta någon eller några butiker där man kan köpa inredningen man gillar. Detta kan handla om både fysiska butiker och online butiker, många har kanske ett liknade sortiment men olika produkter och produkttyper finns nästan i alla butiker. Kilands är ett företag och en nätbutik som erbjuder mattor via sin hemsida.  

Om jag väljer att handla hos Kilands, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer om företaget Kilands
Kiland är ett familjeföretag som i dag drivs av den tredje generationen. Företaget grundades och lanserades under 1969 i Jönköping i Sverige. Kilands är både verksamma online via sin hemsida samt att de även driver en fysisk butik som även den ligger i Jönköping. I dag arbetar det cirka 25 personer på företaget och de erbjuder sina produkter till länder i Norden. 

Vad erbjuder Kilands sina kunder?
Inne i företagets nätbutik kan kunder välja om de vill se mattorna kategoriserade antingen enligt rum, färg eller mönster. Samt att det finns möjligheten att på hemsidan se alla mattor som finns i sortimentet, samt en sökfunktion. Alla priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Fraktkostnaderna och leveranserna kommer att variera för kunden beroende på hur stor matta hen väljer att köpa. Men leveranskostnaderna börjar från och med 89 kr. På produkterna som företaget säljer gäller det 90 dagars öppet köp för kunderna. Skulle det vara så att kunden ska returnera någon produkt så står Kilands för returkostnaderna. 

Hur kan Kilands kontaktas?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du någon erfarenhet av Kilands? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Hur man lägger en heltäckningsmatta.