kidsroom

Alla recensioner

kidsroom

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

kidsroom

Barn och bebisar behöver väldigt mycket produkter. Redan från att det är väldigt små behöver det spjälsäng, barnvagn och en massa kläder och nappar. Barn kommer att behöva produkter i hur många år som helst, i synnerhet eftersom barnen växer så snabbt. När det kommer till produkter för barn så finns det väldigt många butiker som erbjuder detta, både online men även i fysiska butiker. Som förälder vill man endast att sitt barn ska vara så säker som det bara går så innan man gör en beställning hos ett företag, kommer det alltid att löna sig att börja med att läsa recensioner. Recensioner finns till för att så många som möjligt ska få uppleva bra saker, här hos oss på OmdömesStälle kan du läsa recensioner men även skriva dem. I detta fallet finns recensioner om företaget Kidsroom. 

Mer info om Kidsroom
Företaget lanserades på marknaden under 1990 talet vilket betyder att de redan har över 20 års erfarenhet på marknaden. De är som skapade företaget ville göra det eftersom de ville skapa en bättre värld för både bebisar men även föräldrar. På företaget arbetar det idag 50 stycken personer och de levererar sina produkter till cirka 80 länder världen över. I sortimentet finns det idag cirka 20 000 produkter från både kända och mindre kända märken. Företaget har sitt säte i Tyskland och inne i nätbutiken finns enskild kategori med produkter som alla blivit tillverkade i Tyskland.

Det som erbjuds hos Kidsroom
Alla produkter är i nätbutiken indelade i olika kategorier som i sin tur har flera under kategorier, men det finns även en sökfunktion där kunderna kan direkt söka efter en specifik produkt. Kunden kan lägga till helt valfria produkter i den virtuella kundkorgen, och efter det kan hen betala för sitt inköp antingen direkt via internet banken, mer bank- eller kreditkort eller via PayPal. Om det skulle vara så att en kund har tvillingar, då kommer det att bli erbjudna fem procents rabatt. För att få rabatten ska barn certifikatet skickas till företaget för konfirmation. Alla kunder som befinner sig utanför Tyskland kommer alltid att behöva betala en leveranskostnad, företaget vet inte denna avgift på förhand utan kunden kan se den slutgiltiga summan innan beställningen genomförs. Leveranstiderna är något som varierar beroende på var kunden befinner sig men efter att paketet lämnat lagret, kommer kunden att kunna spåra sitt paket. Det skulle finnas några frågetecken från kundens sida kan kundtjänsten hos företaget nås antingen via e-post eller på telefon.

Åsikter om Kidsroom
Har du handlat hos detta företaget vid ett tidigare tillfälle? Om du har det då skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och skrev en recension som du publicerade här inne hos oss. Du kan berätta om du är nöjd med produkterna, om det är bra pris på dem och om du kommer att handla hos dem igen eller inte. 


Tips om man ska inreda barnrummet.