OmdömesStalle

  Recensioner Kid’s Concept

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Kid’s Concept ät ett företag och en nätbutik som är verksamma i bland annat Sverige och de erbjuder sina kunder leksaker och annan inredning till barn.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Kid’s Concept? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Kid’s Concept

  Företaget grundades och lanserades under 2007 och de har en passion för att erbjuda egendesignade produkter till barn och familjer med barn. När företaget planerar och tar fram sina produkter fokuserar de i största hand på barns säkerhet men även hållbarhet samt trygga leksaker att leka med. Företaget kommer från Sverige men de skickar sina produkter till flera länder och de har samarbeten med företag från flera olika länder.

  Plantera julens julrosor ute

  Vad erbjuder Kid’s Concept sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier eller så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta önskade produkter. De har även en flik på sin hemsida som heter ”erbjudanden” och där man kan se vilka produkter som för tillfället erbjuds till extra bra pris. När man beställer hos företaget har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur, för att returen ska kunna bli godkänd måste produkten vara i oförändrat skick och i originalförpackningen. Det kommer med en returblankett vid varje beställning.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Kid’s Concept?

  Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom alla villkor och all information som finns där. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Kid’s Concept? Om ja, skriv då en egen recension.


  Grundarna till företaget Kid's Concept.

  Kid’s Concept
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kid’s Concept

  Din recension

  FAQ

  Är Kid’s Concept ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kid’s Concept. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kid’s Concept?

  Kid’s Concept är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kid’s Concept gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.