KERAMIK BLOMMA

Alla recensioner

KERAMIK BLOMMA

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

KERAMIK BLOMMA

Att ha blommor i sitt hem är ju verkligen något som ökar stämningen och man blir glad av alla fina färger och de de gröna bladen. Där ute finns det hur många olika blommor och växter som helst, vissa mycket enklare att ha än andra. Är man en person som gillar att ha blommor så kan det verkligen vara bra att ta sig lite tid och verkligen läsa om de blommor man har, så att de kommer att få ett så bra liv som möjligt. Har man mycket växter så kan det kanske vara så att man känner att man måste vara hemma och man vill inte åka under en månad till Thailand eftersom alla blommor skulle dö. I dessa fall finns det även prydnadsprodukter som kan se ut som blommor, en av dessa saker är blommor gjorda av keramik och Keramik Blomma erbjuder just det. 

Vad händer om jag får hem en blomma från Keramik Blomma och sedan är den trasig? Är produkterna värda sitt pris och vad kommer att passa för annan inredning till just dessa blommor? Finn svaret på det i recensioner. 

Om Keramik Blomma
Keramik Blomma är ett svenskt företag som har sitt säte i Åkarp vilket även är stället där hela företagets historia börjar. Företaget har en e-handeln där de erbjuder precis vad det låter som vilket är olika typer av blommor gjorda av just keramik I nätbutiken finns det några olika typer av produkter, detta är tex: antingen möjligheten att köpa blommor styckesvis, men det går även att köpa dem hängande samt även blommor inne i en ram eller i en ask. Dessa blommor via nätbutiken säljs inte endast i Sverige utan de erbjuder sina produkter till flera olika länder runt om. 

Tjänster som Keramik Blomma erbjuder
Beställningen
görs som på vilken nätbutik som helst och genast efter beställningen får kunden en orderbekräftelse till e-posten. I den e-posten kan kunden se all info som tex pris, leveransadress osv. Den vanliga leveranstiden är mellan 3 till 7 arbetsdagar, förutsatt att produkten finns i lager. I annat fall tillverkas produkten och kunden kan räkna med en leveranstid på 2 till 4 veckor. Skulle det vara så att en kund av någon anledning vill lämna tillbaka någon produkt så är en retur möjlig att göra inom 14 dagar efter mottagandet av produkten. Keramik Blomma har en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Ärliga omdömen och erfarenheter av Keramik Blomma
Hur är blommorna till storlekarna, ser de ut som på bilden eller är de mycket större/mindre i verkligheten. Är färgerna lika granna på blommorna som de ser ut på hemsidan, eller är de nästan genomskinliga då de anländer hem? Om det skulle vara så att du har någon gång beställt från Keramik Blomma och faktiskt kan svara på dessa frågor så vill vi här på OmdömesStalle väldigt gärna att du besvarar dessa frågor i form av en kostnadsfri recension som du kan skriva här inne. Var ärlig och pålitlig eftersom det kommer att hjälpa eventuellt framtida kunder och även företaget själv. 


Hur man kan skapa en helt egen stil hemma.