OmdömesStälle

  Recensioner Kenzo

  Att bära och att köpa märkeskläder är något som många tycker om att göra, inte alla men många där ute. Vissa vill kanske bära märkeskläder eftersom de ser “dyrare” ut då, medans andra kanske helt enkelt känner att de vill unna sig något fint nu och då. När det kommer till märkeskläder, eller skor/väskor så finns det många företag där ute som erbjuder dessa typer av produkter. Kenzo är ett designers företag som erbjuder sina produkter online via sin egen hemsida men även hos olika återförsäljare.

  Är det värt att lägga pengar på Kenzo produkter eller inte? Hur är storlekarna på produkter som Kenzo säljer, kan jag ta min vanliga storlek eller inte? Få höra vad andra personer har för tankar och åsikter om Kenzo genom att läsa deras recensioner inne hos oss.

  Mer om Kenzo

  Kenzo är ett företag som kommer från Frankrike och det grundades och lanserades under 1070 av den japanske designern Kenzo Takada. Företaget erbjuder produkter både för kvinnor och män, och de har blivit kända på marknaden tack vare sina produkter som är färgrika samt har mycket mönster, samt att de har en tiger på sina produkter som blivit känd.

  Kenzo har ett nyhetsbrev som vem som helst kostnadsfritt kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Det som Kenzo erbjuder

  Inne i företagets nätbutik är deras olika produkter indelade i olika kategorier, som även har underkategorier och de säljer produkter som tex: t-shirts, klänningar, skjortor, byxor och shorts osv. I sitt sortiment har även Kenzo valt att erbjuda kläder för barn, samt att de har olika accessoarer som tex: mobilskal, solglasögon, mössor och hattar osv. Om kunder i länder inom EU väljer att göra en beställning som överstiger 90€ behöver dessa kunder inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 5€. Efter att Kenzo tagit emot kundens beställning och sedan behandlat den inom någon arbetsdagar så kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 3 - 5 arbetsdagar. Från och med att en kund har mottagit sin produkt har hen ännu möjligheten att inom 2 veckor (14 dagar) göra en retur och skicka tillbaka någon produkt. Det är gratis för kunder att göra en retur, och efter att Kenzo tagit emot den returnerade produkten får kunden sina pengar tillbaka inom 14 dagar. Inne på företagets hemsidan finns en “FAQ” där de oftas ställa frågorna finns besvarade, men Kenzo har även en kundtjänst som kan nås via e-post, telefon eller via ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan.

  Vad tycker du om Kenzo?

  Skulle du kunna påstå att du har några erfarenheter av företag eller kanske deras produkter? Kan inte du ta och berätta då om produkterna är så bra som du verkligen hade tänkt dig, om du tycker att Kenzo levde upp till dina förväntningar och i din recension kan du även lägga till annat som du kanske känner att du skulle vilja berätta för oss.


  Produkter från Kenzo.

  Kenzo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kenzo

  Din recension

  FAQ

  Är Kenzo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kenzo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kenzo?

  Kenzo är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kenzos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.