Kenzo

Alla recensioner

Kenzo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Kenzo

Att bära och att köpa märkeskläder är något som många tycker om att göra, inte alla men många där ute. Vissa vill kanske bära märkeskläder eftersom de ser “dyrare” ut då, medans andra kanske helt enkelt känner att de vill unna sig något fint nu och då. När det kommer till märkeskläder, eller skor/väskor så finns det många företag där ute som erbjuder dessa typer av produkter. Kenzo är ett designers företag som erbjuder sina produkter online via sin egen hemsida men även hos olika återförsäljare

Är det värt att lägga pengar på Kenzo produkter eller inte? Hur är storlekarna på produkter som Kenzo säljer, kan jag ta min vanliga storlek eller inte? Få höra vad andra personer har för tankar och åsikter om Kenzo genom att läsa deras recensioner inne hos oss. 

Mer om Kenzo
Kenzo är ett företag som kommer från Frankrike och det grundades och lanserades under 1070 av den japanske designern Kenzo Takada. Företaget erbjuder produkter både för kvinnor och män, och de har blivit kända på marknaden tack vare sina produkter som är färgrika samt har mycket mönster, samt att de har en tiger på sina produkter som blivit känd. 

Kenzo har ett nyhetsbrev som vem som helst kostnadsfritt kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Det som Kenzo erbjuder
Inne i företagets nätbutik är deras olika produkter indelade i olika kategorier, som även har underkategorier och de säljer produkter som tex: t-shirts, klänningar, skjortor, byxor och shorts osv. I sitt sortiment har även Kenzo valt att erbjuda kläder för barn, samt att de har olika accessoarer som tex: mobilskal, solglasögon, mössor och hattar osv. Om kunder i länder inom EU väljer att göra en beställning som överstiger 90€ behöver dessa kunder inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 5€. Efter att Kenzo tagit emot kundens beställning och sedan behandlat den inom någon arbetsdagar så kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 3 - 5 arbetsdagar. Från och med att en kund har mottagit sin produkt har hen ännu möjligheten att inom 2 veckor (14 dagar) göra en retur och skicka tillbaka någon produkt. Det är gratis för kunder att göra en retur, och efter att Kenzo tagit emot den returnerade produkten får kunden sina pengar tillbaka inom 14 dagar. Inne på företagets hemsidan finns en “FAQ” där de oftas ställa frågorna finns besvarade, men Kenzo har även en kundtjänst som kan nås via e-post, telefon eller via ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. 

Vad tycker du om Kenzo?
Skulle du kunna påstå att du har några erfarenheter av företag eller kanske deras produkter? Kan inte du ta och berätta då om produkterna är så bra som du verkligen hade tänkt dig, om du tycker att Kenzo levde upp till dina förväntningar och i din recension kan du även lägga till annat som du kanske känner att du skulle vilja berätta för oss. 


Produkter från Kenzo.