OmdömesStälle

  Recensioner Kalas kompaniet

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Kalas Kompaniet är ett företag som är verksamma i Sverige och de erbjuder sina kunder maskeradkläder, kalasprylar och andra fest saker.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Kalas Kompaniet? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Kalas Kompaniet

  Företaget lanserades och grundades under 2003 i Täby Centrum i Sverige. Sedan företagets start har det blivit mer och mer insatta när det kommer till party och kalas prylar. Företaget erbjuder sina kunder prylar oberoende om de ska ha en stor fest eller en rolig maskerad för barnen.

  Detroit: Become Human [PS4] #03 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Kalas Kompaniet sina kunder?

  Inne på förtegets hemsida finns det olika kategorier som tex temafest, barnkalas, festartiklar, ballonger och så vidare. Är det så att man vet vad man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan för att hitta just de produkterna. När man gör en beställning hos Kalas Kompaniet så kommer den vanliga leveranstiden att vara 1 – 3 vardagar. Oberoende hur liten eller stor beställning man väljer att göra så kommer fraktkostnaden att vara 49 kr. Beställer man en produkt och sedan ångrar sig har man upp till 30 dagar på sig att returnera den.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Kalas Kompaniet?

  Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom alla villkor och all information för att se om man skulle hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Kalas Kompaniet? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Produkter man kan hitta hos Kalas Kompaniet.

  Kalas kompaniet
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Dålig service

  Hutlöst att ta 98kr för att byta vara

  De allra flesta har fria returer idag

  Uselt

  Av: Lotta16-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Kalas kompaniet

  Din recension

  FAQ

  Är Kalas kompaniet ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kalas kompaniet. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kalas kompaniet?

  Kalas kompaniet är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kalas kompaniets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.