Kalas kompaniet

Alla recensioner

Kalas kompaniet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

R
Rickard
Snabb leverans av min maskeraddräkt! Helt ok kvalitet och vettigt pris.Läs vidare
L
Lotta
Hutlöst att ta 98kr för att byta vara De allra flesta har fria returer idag Uselt Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Snabb leverans och prisvärt

  Snabb leverans av min maskeraddräkt! Helt ok kvalitet och vettigt pris.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Dålig service

  Hutlöst att ta 98kr för att byta vara

  De allra flesta har fria returer idag

  Uselt


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Kalas kompaniet

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Kalas Kompaniet är ett företag som är verksamma i Sverige och de erbjuder sina kunder maskeradkläder, kalasprylar och andra fest saker.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Kalas Kompaniet? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Kalas Kompaniet
Företaget lanserades och grundades under 2003 i Täby Centrum i Sverige. Sedan företagets start har det blivit mer och mer insatta när det kommer till party och kalas prylar. Företaget erbjuder sina kunder prylar oberoende om de ska ha en stor fest eller en rolig maskerad för barnen. 

Vad erbjuder Kalas Kompaniet sina kunder?
Inne på förtegets hemsida finns det olika kategorier som tex temafest, barnkalas, festartiklar, ballonger och så vidare. Är det så att man vet vad man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan för att hitta just de produkterna. När man gör en beställning hos Kalas Kompaniet så kommer den vanliga leveranstiden att vara 1 – 3 vardagar. Oberoende hur liten eller stor beställning man väljer att göra så kommer fraktkostnaden att vara 49 kr. Beställer man en produkt och sedan ångrar sig har man upp till 30 dagar på sig att returnera den. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Kalas Kompaniet?
Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom alla villkor och all information för att se om man skulle hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

Har du någon erfarenhet av Kalas Kompaniet?  Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Produkter man kan hitta hos Kalas Kompaniet.