Kabelbutiken

Alla recensioner

Kabelbutiken

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Kabelbutiken

Kablar och sladdar är något som man tycker att man alltid har för mycket av men sedan där man väl verkligen behöver en kabel så har man inte den och då måste man åka till en butik och leta fram den. Att köpa kablar kan kännas ganska tråkigt att lägga pengar på men vill man använda sig av dagens teknik så är man tvungen att införskaffa sig kablar som man användas till allt man kan tänka sig. Är det så att man är ute efter nya kablar så kan man antingen åka till en fysisk butik och se hur utbudet ser ut, men chansen är stor att den kabel som man är ute efter är inte finns i sortimentet. Men då kan man köpa kablar via nätet, det finns olika butiker som erbjuder sina kunder kablar online, men ett av dessa företag är Kabelbutiken. 

Om man råkat beställa fel från Kabelbutiken vad ska man göra då? Hur lång tid har man på sig att göra en retur och är kvaliteten bra på produkterna? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Kabelbutiken
Företaget är grundat och lanserat under 2010 och de erbjuder sina produkter till kunder i Sverige och i Finland. Företaget kommer från Sverige och de är verksamma via sin hemsida och har därför inte någon fysisk butik. 

Vad erbjuder Kabelbutiken sina kunder?
Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex belysning, kabel, adapter, dator- och mobiltillbehör och så vidare. Det finns även en sökfunktion tillgänglig för kunderna att använda. Då kunderna gör en beställning via företagets hemsida då kommer den normala leveranstiden att vara mellan 1 till 3 dagar, skulle det vara så att produkten inte redan finns i lager tar det lite längre eftersom Kabelbutiken först är tvungna att beställa in produkten. Det har ingen skillnad hur stor eller liten beställning som görs hos företaget utan fraktkostnaden kommer alltid att vara den samma vilket är 39 kr. Betalningalterntiv som kunder kan välja mellan är kortbetalning, delbetalning, på faktura eller direktbetalning via internetbanken. 30 dagars öppet köp erbjuds till kunderna om det skulle vara så att kunderna känner sig missnöjda och vill göra en retur. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Kabelbutiken?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa dem via telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du någon erfarenhet av Kabelbutiken? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Vad tycker folk om dagens teknik?