OmdömesStalle

  Recensioner Kabelbutiken

  Kablar och sladdar

  är något som man tycker att man alltid har för mycket av men sedan där man väl verkligen behöver en kabel så har man inte den och då måste man åka till en butik och leta fram den. Att köpa kablar kan kännas ganska tråkigt att lägga pengar på men vill man använda sig av dagens teknik så är man tvungen att införskaffa sig kablar som man användas till allt man kan tänka sig. Är det så att man är ute efter nya kablar så kan man antingen åka till en fysisk butik och se hur utbudet ser ut, men chansen är stor att den kabel som man är ute efter är inte finns i sortimentet. Men då kan man köpa kablar via nätet, det finns olika butiker som erbjuder sina kunder kablar online, men ett av dessa företag är Kabelbutiken.

  Om man råkat beställa fel från Kabelbutiken vad ska man göra då? Hur lång tid har man på sig att göra en retur och är kvaliteten bra på produkterna? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Kabelbutiken

  Företaget är grundat och lanserat under 2010 och de erbjuder sina produkter till kunder i Sverige och i Finland. Företaget kommer från Sverige och de är verksamma via sin hemsida och har därför inte någon fysisk butik.

  Vad erbjuder Kabelbutiken sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier som tex belysning, kabel, adapter, dator- och mobiltillbehör och så vidare. Det finns även en sökfunktion tillgänglig för kunderna att använda. Då kunderna gör en beställning via företagets hemsida då kommer den normala leveranstiden att vara mellan 1 till 3 dagar, skulle det vara så att produkten inte redan finns i lager tar det lite längre eftersom Kabelbutiken först är tvungna att beställa in produkten. Det har ingen skillnad hur stor eller liten beställning som görs hos företaget utan fraktkostnaden kommer alltid att vara den samma vilket är 39 kr. Betalningalterntiv som kunder kan välja mellan är kortbetalning, delbetalning, på faktura eller direktbetalning via internetbanken. 30 dagars öppet köp erbjuds till kunderna om det skulle vara så att kunderna känner sig missnöjda och vill göra en retur.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Kabelbutiken?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa dem via telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Kabelbutiken? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Vad tycker folk om dagens teknik?

  Intelligent returhantering för nätbutiker | by Maksuturva

  Kabelbutiken
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kabelbutiken

  Din recension

  FAQ

  Är Kabelbutiken ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kabelbutiken. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kabelbutiken?

  Kabelbutiken är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kabelbutiken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.