JustFashionNow

Alla recensioner

JustFashionNow

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

JustFashionNow

Att handla kläder online är inget nytt. Dessutom poppar det upp nya butiker jämt och ständigt. Vissa onlinebutiker fokuserar på en viss still och vissa erbjuder allt du kan tänka dig. I Sverige finns det många klädbutiker på nätet, men vänder du dig till den internationella marknaden har du plötsligt mycket mer att välja på - och ibland till bättre priser.

Det som är svårt med internationella nätbutiker är att de inte följer svenska regler och lagar. Ibland kan det vara svårt att veta var företaget ligger och var produkterna kommer ifrån. Vissa kan också vara mindre pålitliga än jämfört med andra. Det är därför det är så viktigt att läsa recensioner och omdömen från tidigare kunder innan du spenderar dina pengar.

JustFashionNow är en internationell onlinebutik som kan vara intressant för dig som älskar kläder. Hur vet du att butiken är pålitlig? Hur är kvaliteten på produkterna? Hur är upplevelsen med kundtjänst? Hur nöjda är deras kunder i genomsnitt? Läs recensioner om JustFashionNow här och se vad andra tycker.

Om JustFashionNow
JustNowFashion startades 2016 av en grupp kvinnor som ville erbjuda andra kvinnor“fast fashion” av hög kvalitet men till bättre priser på nätet. JustNowFashion har sedan dess etablerat sig och leverar sina produkter till tio länder i bland annat Nordamerika, Europa och Australien. 

Vad erbjuder JustFashionNow?
JustFashionNow erbjuder fast fashion-kläder för kvinnor och män i alla åldrar. Till exempel har du toppar, klänningar, jeans, byxor, skor, väskor, tunikor, underkläder, jackor och accessoarer. Teamet bakom JustFashionNow designar kläder som håller sig till trender och vill alltid erbjuda många alternativ till sina kunder. Det finns även en kategori för män, men JustFashionNow inriktar sig mest på kvinnor. Mycket av plaggen är inspirerade av natur och vackra mönster samt ska hylla femininitet samtidigt som de är bekväma.

Kollektioner uppdateras konstant, beroende på säsong. Du kan också ha tur och få olika speciella rabatter om du anmäler dig till deras nyhetsbrev. Ibland kan de även ha rea och nedsatta priser på snart utgångna kollektioner.

JustFashionNow finns endast som onlinebutik och du gör din beställning på hemsidan. Beroende på det valda fraktalternativet kan du få hem plaggen på några dagar till några veckor. Teamet på JustFashionBuy har som mål att du som kund ska ha en bra upplevelse och att du ska snabbt få hem dina varor för att kunna njuta av dem så snart som möjligt.

Kontakta JustFashionNow?
Har du problem med din order, frågor om plaggen eller vill framföra en åsikt till JustFasionNow? JustFashionNow har en kundtjänst-team som sitter redo att svara på dina frågor. Just nu finns det inget telefonnummer du kan ringa, men du kan fylla i kontaktformuläret på hemsidan. När kundtjänst svarar, bör du få ett mejl till den e-postadress du har angett.

Recensera JustFashionNow
Har du erfarenhet av JustFashionNow? Då skulle vi uppskatta att du skrev en ärlig recension om din upplevelse för att hjälpa vår community! Vad ska man tänka på när man beställer något från JustFashionNow? Vad gillade du och vad gillade du mindre? Till sist, rekommenderar du sidan?