OmdömesStälle

  Recensioner Juniqe

  Med olika små prylar och inredningsdetaljer kan man verkligen pigga upp ett hem som man kanske tycker ser lite tråkigt ut ibland. När vi själva har på oss en outfit så brukar vi tycka om att lägga till några små smycken och accessoarer för att få en helhet, samma är det med hemmet. Genom att hänga några nya tavlor på väggarna, köpa lite nya krukväxter samt ställa några ljus och ställa dem i några hörn. Om man är ute efter tex tavlor eller posters att hänga på väggarna så kan man om man vill gå in i någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut där. Men det kan ofta vara så att utbudet inte är så stort, vilket sedan kanske leder till att det blir så att alla i samma stad har samma tavlor på väggarna. Så därför kan det vara bra att handla via nätet. När man gör det så finns det miljontals olika butiker att välja mellan samt att man inte behöver anpassa sig till några öppettider så man kan shoppa dygnet runt. En nätbutik som säljer tavlor och posters är Juniqe.

  Är produkterna värda sitt pris hos Juniqe? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Juniqe

  Juniqe är ett företag som erbjuder olika sorters tavlor och posterns till sina kunder som befinner sig runt om i Europa. Företaget har även gjort olika samarbeten med olika konstnärer och tecknare för att få unika produkter att erbjuda sina kunder.

  How We Make Your Prints | JUNIQE

  Vad erbjuder Juniqe sina kunder?

  Inne på hemsidan kan man kolla igenom olika produktkategorier som företaget erbjuder men man kan även använda sig av sökfunktionen om man vet vad det ät som man är ute efter. På hemsidan första sida kan man även se vilka tavlor och posters som är de mest sålda samt vilka som är helt nya för sortimentet. När man gör en beställning på hemsidan så kommer fraktkostnaden att variera lite grann beroende på hur stor produkt man väljer att köpa. Men fraktavgiften är mellan 49 till 199 kr.

  Juniqe har även ett nyhetsbrev som man prenumerera på för att få info om alla kampnjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Juniqe?

  Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att skicka e-post. Men innan man kontaktar företaget kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. Är man i behovet av att lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du handlat hos Juniqe? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Tavelvägg.

  Juniqe
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Juniqe

  Din recension

  FAQ

  Är Juniqe ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Juniqe. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Juniqe?

  Juniqe är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Juniqes webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.