OmdömesStalle

  Recensioner Jultröja

  Julen

  och hela vintersäsongen är något som väldigt många personer ser fram emot och som de längtar till under hela året. Många tycker att det är en väldigt mysig högtid, man får spendera tid med hela släkten och familjen samt att många väljer att ge bort presenter till de som de tycker extra mycket om. Att äta speciell mat under julen är väldigt vanligt, man har vissa dekorationer som man alltid använder och en sak som har blivit populär under de senaste åren är att hela familjen har på sig en ”ful” jultröja. Dessa jultröjor är ofta väldigt färgglade, de har olika mönster på sig samt att de ofta även kan spela ljud eller att de har bjällror på sig. Det finns olika företag som erbjuder sina kunder dessa tröjor och produkter, men ett av dessa företag är Jultröja.

  Hur är storlekarna om man väljer att handla hos Jultröja? hur är det med reklamationer och returer om kunden har behovet att göra det? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Jultröja

  Företaget grundades och lanserades i Danmark under 2016 och företaget har 2 ägare. Jultröja är verksamma i Danmark men de levererar även sina produkter till andra länder i Skandinavien och inom Norden. De som arbetar på företaget stickar inte själva sina tröjor utan de designar dem, och sedan säljer dem antingen via deras hemsida eller på olika marknader.

  Vad erbjuder Jultröja sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex barn, herr och dam samt att företaget även säljer familjepaket där det ingår flera olika tröjor i olika storlekar. Företaget använder två olika material då de tillverkar sina tröjor och det är akryl eller ekologisk bomull, och produkterna som företaget säljer tillverkas i Kina och i Bangladesh. Om kunden gör en beställning via hemsidan innan kl. 13 på en vardag kommer hen att få sitt paket inom 2 arbetsdagar. Priserna på hemsidan är alla inklusive moms och priserna på tröjorna varierar mellan 199 kr – 699 kr. DHL sköter om leveranserna och kunden kan antingen välja med att plocka upp paketet från närmaste ombud, eller betala lite extra och sedan få paketet levererat hem till dörren. Betalningsalternativ som finns att välja mellan på hemsidan är kortbetalning, direktbetalning via internetbanken eller på faktura.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Jultröja?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns, och där finns det svart på frågor om tex frakt, leverans samt returer och reklamationer. Kunden kan nå kundtjänsten genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Skulle behovet av att lämna in en reklamation uppstå ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten för att gå vidare med sitt ärende.

  Har du handlat hos Jultröja? om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om kundtjänsten hos företaget, hur det fungerade om du möjligtvis gjorde en retur samt hur leveranstiderna var.


  Tips på hur man även kan skapa sin egen jultröja.

  Detroit: Become Human [PS4] #06 Lets Play med Smutsen

  Jultröja
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Jultröja

  Din recension

  FAQ

  Är Jultröja ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Jultröja. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Jultröja?

  Jultröja är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jultröja gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.