Joybuy

Alla recensioner

Joybuy

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Joybuy

Att vilja kunna hitta allt på ett ställe, har blivit allt vanligare. Speciellt online. Det har länge funnits flera onlinebutiker som erbjuder det mesta, från olika utländska eller hemländska märken och grossister. Dessa onlinebutikers syften är att konsumenter ska, snabbt och enkelt, kunna handla allt de behöver på ett och samma ställe. Detta gäller allt från spontanköp till riktiga behov.

Hos dessa nätbutiker, brukar produkterna oftast komma från Kina, vilket gör att du kan få dem för ett billigare pris än du skulle i en lokal butik. Produkter du kan hitta brukar inkludera teknikprylar, kläder, heminredning, produkter för husdjur och andra smarta artiklar som du kanske inte kände till sedan innan med som kommer göra ditt liv lite enklare.

Eftersom att det finns flera onlinebutiker som fungerar på det här sättet, vissa äldre och vissa mycket nyare, är det bra att läsa på vad andra kunder säger innan du lägger en beställning. Joybuy är en onlinebutik som blir allt mer populär. Här kan du läsa recensioner från kunder som har erfarenhet av att handla hos Joybuy. Ta en titt på vad de tycker och ta ditt beslut.

Om Joybuy
Joybuy är ett e-handelsbolag som är en del av kinesiska e-handelsjätten JD. JD hette tidigare 360Buy och startades av Richard Liu och är ett av Kinas största B2C-återförsäljare. Huvudkonmtoret ligger i Bejing och är en stor konkurrent till Aliexpress. 

JD’s vision för företaget är att verkligen fokusera på kundens upplevelse genom bra kundservice, snabb leverans och hög kvalitet. Deras största mål att bli världens mest pålitliga företag och har samarbeten med amerikanska Walmart.

Vad erbjuder Joybuy?
På Joybuy hittar du alla slags produkter för din vardag. Sök produkter i kategorier som elektronik, kläder, fordon, leksaker och skönhetsprodukter. Tanken med plattformen är att du som kund ska kunna hitta högkvalitativa kinesiska produkter till ett bra grossistpris. Produkterna skickas globalt och Joybuy ger all sina kunder 30-dagars returrätt. Tack vare det stora fokuset på kundens upplevelse och teknologi, kan du enkelt handla via hemsidan eller appen som finns tillgänglig för både Android och iOS.

Du gör din beställning enkelt via plattformen där olika återförsäljare säljer sina produkter och allt skickas direkt från lager. Plattformen ger dig även möjligheten att kontakta enskilda återförsäljare om specifika produkter. Gör du en beställning med flera produkter från olika återförsäljare, kan det vara bra att tänka på att varorna inte kanske kommer tillsammans, utan i separata paket. Produkterna kommer från Kina, och då kan du även vara beredd på längre leveranstid och tullkostnader.

Kontakta Joybuy
Har du frågor om hur plattformen fungerar, problem med en order eller allmänna klagomål? Då kan du kontakta Joybuys kundtjänst som finns tillgänglig dygnet runt. Du kan skicka ett mejl till kundtjänst-teamet på contact@jd.com eller eller chatta direkt med en agent via online-chatten på hemsidan.

Recensera Joybuy
Har du köpt något från Joybuy på den senaste tiden? Vad tyckte du om kvaliteten? Hur snabb var leveransen? Är du nöjd med kundupplevelsen eller inte? Skriv då en recension om Joybuy för att hjälpa andra framtida kunder.