Joy Shoetique

Alla recensioner

Joy Shoetique

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Joy Shoetique

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Joy Shoetique är en nätbutik som erbjuder kläder och accessoarer. 

Man kan läsa recensioner om Joy Shoetique för att finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer om Joy Shoetique
Företag och nätbutik som lanserades och grundades under 2016 och är i dag verksamma i 220 länder och regioner. Företaget är verksamma genom att erbjuda produkter för kvinnor via sin nätbutik.

Vad erbjuds hos Joy Shoetique
Klänningar, överdelar, underdelar, accessoarer och skor är exempel på olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. En funktion att söka blad alla produkter som finns i företagets sortiment finns även tillgänglig för kunderna. Olika språk kan kunderna växla mellan på hemsidan samt att de kan välja mellan olika valutor att se produktpriserna i. Då kunderna gör en beställning så är leveranstiden till Sverige mellan 12 – 25 arbetsdagar och kostar 9,99 USD, leveranstiderna varierar även beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket har de 30 dagar på sig att göra en retur på någon produkt om de känner för det. vissa produkter går ej att returnera pga. hygieniska skäl. 

Hur kontaktas Joy Shoetique?
På Joy Shoetique´s hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunderna vilja kontakta kundtjänsten kan de göra det antingen genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Är kunderna i behovet av att lämna in en reklamation så kan de börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av företaget Joy Shoetique? Om du har det så kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt hur kundtjänsten tog hand om eventuellt ärende. 


Hur man skapar en perfekt garderob.