OmdömesStälle

  Recensioner Jordklok

  Om Jordklok

  Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt det mesta som behövs för en hållbar livsstil. Under 2007 kom idén till Jordklok till liv och året efter det startades Jordkloks hemsida. Bakom hela företaget ligger det två män med ett stort miljöintresse och en väldigt stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönare samhälle, med ett annat ord, ett ”jordklokt” samhälle. Jordklok erbjuder ett brett utbud av hållbara, ekologiska och naturliga produkter via nätet för att alla enkelt ska minska miljöpåverkan. Företagets vision är att hjälpa folk ändra sina konsumtionsvanor och på så vis pressa andra företag att erbjuda etiska och miljövänliga riktiga alternativ.

  Vilka produkter erbjuder Jordklok?

  Jordkloks hemsida är lättnavigerad och tydlig, du kan lätt hitta de populäraste varorna, nyheterna, favoriterna och även present idéer. På hemsidan kan du tydligt se vilka produkter som är veganska tack vare att de produkterna är markerade med en vegan-symbol, du kan även filtrera och endast se de veganska produkterna. Inga produkter på hemsidan är testade på djur. När du gör en beställning kan du även lägga till ”femman”, det innebär att kommer att skänka fem kronor till Vi-skogens hållbara projekt i Afrika. Självklart kan du även skänka mer än fem kronor till detta projekt, då behöver du bara välja hur många femmor du vill skänka. Om du kollar igenom företagets sortiment och känner att något saknas kan du kontakta dem via företaget och fråga om de kan ta in den produkten i sitt sortiment.

  Oberoende vad du beställer kommer till att tillkomma en fraktavgift på 49 kr om du väljer att hämta ut paketet på ett utlämningsställe, men om din beställning överskrider 499kr kommer det inte att debiteras någon fraktavgift. Du kan även välja hemkörning men den kostar 69 kr. Jordklok har för tillfället ingen fysisk butik utan det går bara att beställa via nätet. Du kan handla flexibelt och tryggt på Jordklok eftersom du kan handla på faktura, men du kan även välja att betala med kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via din bank. Den normala leveranstiden hos Jordklok är 1 – 2 vardagar från och med att paketet är skickat, det tar oftast en dag längre om du väljer hemkörning. Jordklok erbjuder dig som kund 60 dagars öppet köp från och med att du fått varan och du har rätt att öppna förpackningen och granska produkten för att fastslå om du är nöjd.

  Kontakta Jordklok

  Enligt konsumentköplagen har du 3 års reklamationstid, men om det gäller livsmedel måste reklamationen göras före sista utgångsdatum. Har du en reklamation ska den göras inom skälig tid, vanligtvis efter 2 månader efter att du upptäckt felet. Om ditt reklamationsärende godkänns kommer eventuella fraktkostnader att återbetalas och även andra eventuella kostnader som uppkommit i samband med reklamationen. Har du några andra frågor kan du kontakta företaget via e-post eller på telefon.

  Har du handlar på Jordklok?

  Tänker du jordklokt och brukar handla på Jordklok? Skriv i så fall en egen recension om företaget.

  Kolla in denna infovideo om ett hållbart samhälle.

  Jordklok
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  8

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Bluff

  Säljer härsken och gammal tvål under Coronaepidemin. Mycket besvärande och oförsvarligt. Och - det syns på paketet att tvålen är mycket, mycket gammal. Luktar lik.

  FY SKÄMS PÅ ER!!!

  Av: Peter Schmidt01-04-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  6
  rating

  Skriv din egen recension om Jordklok

  Din recension

  FAQ

  Är Jordklok ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Jordklok. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Jordklok?

  Jordklok är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Jordkloks webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.