Jimmy Lion

Alla recensioner

Jimmy Lion

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Jimmy Lion

Oberoende hur gamla eller unga vi är så går vi nästan alla dagar med strumpor på fötterna. Allt som oftast kan det kanske vara så att man i sin strumplåda antingen har du vita eller svarta strumpor, vilket kanske inte alltid är så roligt. Ibland skulle det vara kul att skoja till det lite och gå med ett par strumpor som man verkligen blir glad av som antingen har en riktigt fin färg eller ett riktigt roligt mönster. Om du är en person som känner att du vill börja gå med roligare strumpor då skulle du kunna vända dig till företaget inte Jimmy Lion.

Är det värt att lägga lite mer pengar på ett par roliga strumpor eller kommer det oberoende att hålla lika länge som mina svarta och vita gör? Levererar detta företaget sina produkter till Sverige och finns det något jag borde veta om innan jag genomför min beställning? Personer som redan har handlat strumpor hos Jimmy Lion har skrivit recensioner inne hos oss. 

Om Jimmy Lion
Två vänner valde under 2014 att säga upp sig från sina jobb då de båda jobbade på bank och valde istället att ta fram ett företag som tillverkar och säljer strumpor av bra kvalitet, som ändå har ett rimligt pris. Alla strumpor som företaget framställer skapas i Europa och de är gjorda av bomull. Det som företaget främst strävar efter är att strumporna ska hålla länge, det ska alltså vara gjord av bra kvalitet men de har även valt att printa roliga mönster och färger på sina strumpor. Förutom att strumporna kan beställas direkt via deras nätbutik finns det även fysiska butiker som har dem i sortimentet. 

Vad erbjuder Jimmy Lion
I sortimentet finns det strumpor för barn, kvinnor och män, och det är möjligt att antingen köpa ett par strumpor för sig eller köpa ett helt kit som innehåller flera par. Om en svensk kund väljer att köpa strumpor för 50 € eller mera kommer hen inte att behöva betala någon fraktavgift alls, annars kommer det att läggas till en avgift som varierar beroende på var kunden befinner sig. Kunderna har möjligheten att betala en extra avgift för att få paketet levererat extra snabbt, men annars kan kunder inom Sverige räkna med en vanlig leveranstid på tre till sex arbetsdagar. Skulle en kund få hem sina nya strumpor och inte känna sig helt och hållet nöjd då finns möjligheten att skicka tillbaka strumporna inom 30 dagar och få pengarna tillbaka. Om det görs en retur då är det kunden som själv står för returkostnaden.

Åsikter och tankar om Jimmy Lion
Hålls dina fötter varma utav ett par strumpor från Jimmy Lion? Om fallet faktiskt är så skulle du då kunna påstå att strumporna hållar så bra som företaget påstår, tycker du att det är värda sitt pris och kommer du att börja handla strumpor hos företaget eller inte? Svara på frågorna i en recension.


Gör en snögubbe av en strumpa.