Jimmy Jazz

Alla recensioner

Jimmy Jazz

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Jimmy Jazz

När man ska förnya sin garderob med plagg, hur ska man tänka då? Ska man utgå från de senaste trenderna eller inte? Ska man satsa på dyrare märkeskläder och hoppas på att de håller eller kan man lika bra handla hos någon billig butik? Om man befinner sig i denna situation där man ska införskaffa nya kläder så är det alltid bra att i första hand läsa recensioner om olika företag, så att det är större chans att man blir nöjd över sitt inköp. 

Jimmy Jazz är ett klädföretag som erbjuder kläder och accessoarer till kvinnor, män och barn via sin nätbutik. Vi har här på OmdömesStälle valt att bland annat samla recensioner om detta företaget. 

Mer om Jimmy Jazz
James Khezrie är personen som är grundaren till Jimmy Jazz och de har funnits på marknaden under de senaste 25 åren. James valde att skapa företaget eftersom man såg en stor efterfrågan på herrkläder i New York och valde därför att öppna en fysisk butik på Delancy Street i Manhattan. Företaget har fått sitt namn från en låt av punk-rock bandet The Clash som James tycker om. Idag finns det 170 fysiska Jimmy Jazz butiker runt om i USA samt att de erbjuder sina produkter direkt från sin nätbutik. Förutom kläder och accessoarer säljer även Jimmy Jazz skor från olika varumärken som till exempel: Nike, Jordan, Polo Footwear osv. 

Det som erbjuds hos Jimmy Jazz
Produkterna i nätbutiken är indelade i olika kategorier och till olika högtider tar även Jimmy Jazz fram en guide med tips på olika produkter som man kan köpa till olika personer. Eftersom Jimmy Jazz har sitt säte i USA erbjuder de i dagsläget inte internationella leveranser. Efter att en kund gjort en beställning hos Jimmy Jazz och betalat för sitt inköp via kort, internetbanken eller via PayPal så kommer det att ta mellan 1 till 2 arbetsdagar innan paketet lämnar företagets lager. När beställningen görs kan kunden välja mellan några olika leveransmetoder som även kostar olika mycket. Om kunden väljer standard alternativet kommer hen att få sitt paket inom 5-7 arbetsdagar. Om en kund väljer att handla för $100 eller mer behöver hen inte betala någon fraktkostnad men i annat fall läggs det till en avgift på $9.95 på standard leveranser. Kunder hos Jimmy Jazz har möjligheten att göra en retur på någon produkt inom 30 dagar efter mottagandet av paketet. De frågor som ofta blivit ställda finns besvarade inne i nätbutiken men Jimmy Jazz har även en kundtjänst som kan nås antingen via telefon eller e-post.

Tankar och åsikter om Jimmy Jazz
Har du handlat hos detta företaget? Om du har någon typ av erfarenhet av dem skulle vi bli glada har på OmdömesStälle om du tog dig några minuter och skrev en egen recension om dem. Du kan berätta om priset kändes rätt, om produkterna är gjorda av bra kvalitet och hur du upplevde storlekarna. 


Modetips till sommaren.