OmdömesStälle

  Recensioner Jamalon

  Det är otroligt hälsosamt att läsa böcker, och inte bara böcker utan att man per dag får i sig lite text. Att läsa är hälsosamt eftersom det gör kroppen mera lugn, det kan hjälpa till om man är väldigt stressad eller har ångest samt att personer som läser har ett mycket större ordförråd än personer som inte läser. Det är väldigt vanligt att man läser för barnen då det är små, men som förälder kan det vara bra att försöka få barnen att läsa även äldre åldrar eftersom det påverka hur bra de lär sig saker. Böcker kan vara ganska dyra i synnerhet om man är ute efter helt nya böcker som dessutom har ett hårt omslag, är man ute efter böcker så kan det vara bra att gå omkring till olika loppisar och se men det finns även second hand butik är online som säljer gamla böcker. Jamalon är ett av dessa företag.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Jamalon? I vilket skick är böckerna som företaget säljer? Kommer det att ha flera sidor som inte alls är hela och kommer man att kunna se vad det står på sidorna eller är det så begagnade att man inte kan se det längre? Få reda på dessa frågor genom att läsa recensioner av personer som redan har handlat böcker eller andra produkter hos detta företag.

  Mer info om Jamalon

  Företaget lanserades på marknaden under 2010 och de är en nätbutik som erbjuder böcker på Engelska och Arabiska med ett sortiment på idag cirka 10 miljoner böcker. De levererar sina böcker till olika länder runt om i världen.

  Det som Jamalon erbjuder sina kunder

  Böckerna inne på hemsidan är kategoriserade i olika kategorier, samt att de olika kategorierna även har flera underkategorier. När det kommer till leveranskostnader på kundernas beställningar så varierar de beroende på vikt och volym på kundens paket. Innan kunden genomför sin beställning så har hen möjligheten att se vad leveransen blir att kosta. Från och med att företaget har skickat iväg kundens paket så gäller en leveranstid på cirka 1 till 2 veckor så länge boken finns i företagets lager sedan tidigare.

  Jamalon erbjuder sina kunder att nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Jamalon

  Undrar en kund över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Jamalon genom att skicka e-post till företaget eller genom att fylla i ett frågeformulär som redan finns på hemsidan. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Jamalon? Berätta då i vilket skick du upplevde att böckerna var, om man såg att det var använda från förut eller om du fick hem helt nya böcker. Samt att du kan lägga till annan information som du snappade upp mig när du handlade hos dem.


  Varför det är bra att läsa böcker.

  Jamalon
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Jamalon

  Din recension

  FAQ

  Är Jamalon ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Jamalon. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Jamalon?

  Jamalon är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Jamalons webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.