Jamalon

Alla recensioner

Jamalon

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Jamalon

Det är otroligt hälsosamt att läsa böcker, och inte bara böcker utan att man per dag får i sig lite text. Att läsa är hälsosamt eftersom det gör kroppen mera lugn, det kan hjälpa till om man är väldigt stressad eller har ångest samt att personer som läser har ett mycket större ordförråd än personer som inte läser. Det är väldigt vanligt att man läser för barnen då det är små, men som förälder kan det vara bra att försöka få barnen att läsa även äldre åldrar eftersom det påverka hur bra de lär sig saker. Böcker kan vara ganska dyra i synnerhet om man är ute efter helt nya böcker som dessutom har ett hårt omslag, är man ute efter böcker så kan det vara bra att gå omkring till olika loppisar och se men det finns även second hand butik är online som säljer gamla böcker. Jamalon är ett av dessa företag.
 
Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Jamalon? I vilket skick är böckerna som företaget säljer? Kommer det att ha flera sidor som inte alls är hela och kommer man att kunna se vad det står på sidorna eller är det så begagnade att man inte kan se det längre? Få reda på dessa frågor genom att läsa recensioner av personer som redan har handlat böcker eller andra produkter hos detta företag. 

Mer info om Jamalon
Företaget lanserades på marknaden under 2010 och de är en nätbutik som erbjuder böcker på Engelska och Arabiska med ett sortiment på idag cirka 10 miljoner böcker. De levererar sina böcker till olika länder runt om i världen.

Det som Jamalon erbjuder sina kunder
Böckerna inne på hemsidan är kategoriserade i olika kategorier, samt att de olika kategorierna även har flera underkategorier. När det kommer till leveranskostnader på kundernas beställningar så varierar de beroende på vikt och volym på kundens paket. Innan kunden genomför sin beställning så har hen möjligheten att se vad leveransen blir att kosta. Från och med att företaget har skickat iväg kundens paket så gäller en leveranstid på cirka 1 till 2 veckor så länge boken finns i företagets lager sedan tidigare. 

Jamalon erbjuder sina kunder att nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Jamalon
Undrar en kund över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Jamalon genom att skicka e-post till företaget eller genom att fylla i ett frågeformulär som redan finns på hemsidan. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av Jamalon? Berätta då i vilket skick du upplevde att böckerna var, om man såg att det var använda från förut eller om du fick hem helt nya böcker. Samt att du kan lägga till annan information som du snappade upp mig när du handlade hos dem. 


Varför det är bra att läsa böcker.