OmdömesStalle

  Recensioner Intimissimi

  I dagsläget kan man handla allt online, det har ingen skillnad vad det handlar om. Man kan handla mat, inredning och prylar, alla vitvaror man kan tänka sig samt kläder och underkläder. Många personer föredrar att handla allt som de kan online eftersom man slipper trängas i en fysisk butik, samt att utbudet online oftast brukar vara mycket större än vad det är i fysiska butiker. När man handlar online kan man i lugn och ro sitta hemma och uppräcka vad de finns, och sedan få hem sina produkter inom några arbetsdagar. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en eller några produkter, medans andra har valt att sälja så gott som alla produkter man kan tänka sig. En butik som har valt att sälja underkläder online är Intimissimi.

  Hur är storlekarna hos detta företag? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller returnera en produkt? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Intimissimi

  Intimissimi är ett e-handelsföretag men de driver även fysiska butiker i många länder världen över. Företaget är verksamma i mer än 40 olika länder, där de driver över 1 400 olika butiker. Intimissimi hör till en franchisegrupp som leds från Italien.

  Intimissimi Show 2018 - "Enchanted Forest"

  Vad erbjuder Intimissimi sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom 2 huvudkategorier vilka är: dam, och herr och inne i de 2 kategorierna finns sedan fler underkategorier. Om man vet vad det är man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta det man letar efter. Om man har svårt att veta vilken modell eller storlek man ska välja så erbjuder företaget både en storleksguide men även men modellguide som visar de olika modellerna på olika personer. Om man gör en beställning som är över 75€ kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad som är beräknad beroende på vilket land man bor i. om det skulle vara så att man får hem en produkt och den inte passar eller om man inte var nöjd kan man göra en retur genom att fylla i retursedeln och sedan skicka tillbaka produkten.

  Företaget har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få all information om kommande erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten. Intimissimi är även med på allra de flesta sociala medierna och där kan man följa dem om man vill.

  Hur kan man komma i kontakt med Intimissimi?

  Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen genom att chatta med dem inne på hemsidan eller genom att skicka e-post till dem. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom deras ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns.

  Har du handlar hos Intimissimi i nätbutiken eller i en fysisk butik? Om ja, kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.


  Intimissimi.

  Intimissimi
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Intimissimi

  Din recension

  FAQ

  Är Intimissimi ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Intimissimi. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Intimissimi?

  Intimissimi är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Intimissimi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.