Intima

Alla recensioner

Intima

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Buyersclub
Buyersclub
0 recensioner

Idag är det lättare än någonsin att handla produkter och tjänster. Ingen skillnad var man befinner sig så läng...

Logo Oliver & Eva
Oliver & Eva
0 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...

Logo Himmelriket
Himmelriket
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Mshop
Mshop
0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

Intima

Allt som man kan tänka sig finns i dag att köpa online. Det har ingen skillnad om det handlar om möbler, vitvaror, kläder eller till och med sexleksaker. Det är otroligt smidigt att kunna handla online eftersom man inte behöver anpassa sig till några öppettider, och utbudet är så otroligt mycket större online än vad det är i fysiska butiker. E-handeln fortsätter bara att växa och den är här för att stanna, eftersom det är så många som föredrar att handla online. När det kommer till just sexleksaker så föredrar många att handla det online och inte i fysiska butiker eftersom det är så mycket mer diskret. Det finns flera olika sexbutiker online som säljer olika typer av produkter och Intima är en av dessa företag.  

Hur är kvaliteten på produkterna hos Intima? Går det smidigt att göra en retur vid behov och hur är det om man känner behovet av att göra en reklamation? Det är svårt att veta om man redan inte har handlat hos dem, men man kan även läsa andra personers recensioner

Mer information om företaget Intima 
Företaget har funnits sedan 2004 då de grundade och lanserade sin första fysiska butik och har sedan dess öppnat flera fysiska butiker samt att de driver en e-handel. Företaget erbjuder produkter både till kvinnor och män samt produkter som man kan använda tillsammans med någon annan. 

Vad erbjuder företaget Intima sina kunder?
Inne på förtagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex: sexleksaker, kläder, smått och gott, massage och så vidare samt att det finns en sökfunktion om kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter som finns i butiken. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Gör kunderna beställningar på hemsidan som överstiger 800 kr så behöver inte kunden stå för någon fraktavgift. Görs det beställningar på mindre än 800 kr så läggs det till en avgift på 49 kr på beställningen. Kunderna har 30 dagar på sig att göra en retur från och med att de har tagit emot sitt paket. Alla produkter går inte att returnera på grund av hygieniska skäl. Hämtar man inte ut sitt paket inom 14 dagar så debiteras kunden med 195 kr. 

Intima erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de sedan kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Intima?
Kundtjänsten hos Intima kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Intima? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.  


Tips om man vill starta egen e-handel.