OmdömesStalle

  Recensioner Intima

  Allt som man kan tänka sig finns i dag att köpa online. Det har ingen skillnad om det handlar om möbler, vitvaror, kläder eller till och med sexleksaker. Det är otroligt smidigt att kunna handla online eftersom man inte behöver anpassa sig till några öppettider, och utbudet är så otroligt mycket större online än vad det är i fysiska butiker. E-handeln fortsätter bara att växa och den är här för att stanna, eftersom det är så många som föredrar att handla online. När det kommer till just sexleksaker så föredrar många att handla det online och inte i fysiska butiker eftersom det är så mycket mer diskret. Det finns flera olika sexbutiker online som säljer olika typer av produkter och Intima är en av dessa företag.

  Hur är kvaliteten på produkterna hos Intima? Går det smidigt att göra en retur vid behov och hur är det om man känner behovet av att göra en reklamation? Det är svårt att veta om man redan inte har handlat hos dem, men man kan även läsa andra personers recensioner.

  Mer information om företaget Intima

  Företaget har funnits sedan 2004 då de grundade och lanserade sin första fysiska butik och har sedan dess öppnat flera fysiska butiker samt att de driver en e-handel. Företaget erbjuder produkter både till kvinnor och män samt produkter som man kan använda tillsammans med någon annan.

  Stream | Fredagen den 13e!

  Vad erbjuder företaget Intima sina kunder?

  Inne på förtagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex: sexleksaker, kläder, smått och gott, massage och så vidare samt att det finns en sökfunktion om kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter som finns i butiken. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och de är inklusive moms. Gör kunderna beställningar på hemsidan som överstiger 800 kr så behöver inte kunden stå för någon fraktavgift. Görs det beställningar på mindre än 800 kr så läggs det till en avgift på 49 kr på beställningen. Kunderna har 30 dagar på sig att göra en retur från och med att de har tagit emot sitt paket. Alla produkter går inte att returnera på grund av hygieniska skäl. Hämtar man inte ut sitt paket inom 14 dagar så debiteras kunden med 195 kr.

  Intima erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de sedan kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Intima?

  Kundtjänsten hos Intima kan nås genom antingen är post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Intima? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Tips om man vill starta egen e-handel.

  Intima
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Intima

  Din recension

  FAQ

  Är Intima ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Intima. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Intima?

  Intima är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sexbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Intima gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.