Intermix

Alla recensioner

Intermix

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Intermix

Då man stiger upp och ska klä på sig för dagen ska man inte känna sig ledsen och onöjd utan man ska känna sig glad och positiv inför vad dagen har att erbjuda. Är det så att man stiger stiger upp och kanske känner sig ledsen då man klär på sig är det själva kläderna som är felet. Ibland är det riktigt hälsosamt att rensa ut sin garderob och helt enkelt slänga det som inte längre passar utan att känna sig sur över det. Om man handlar i fysiska butiker är inte utbudet alltid så stor, och därför kan det vara bra att handla online. Intermix är ett företag och en nätbutik som erbjuder kläder, främst för personer med en feminin stil. 

Om jag köper en märkesprodukt hos Intermix, kan jag då vara säker på att den verkligen är äkta? Kommer mitt paket att hamna i tullen om jag befinner mig i Europa eller inte? Kan man lämna tillbaka en produkt man redan fått hem och provat eller inte? Börja med att läsa recensioner här hos oss innan du gör en beställning. 

Om Intermix
Intermix företaget och hemsidan har funnits på marknaden under några års tid och de personer som valde att ta fram företaget valde att göra det eftersom de såg att det fanns problematik då det kommer till att hitta kläder och outfits som helheter. Inne i nätbutiken Intermix är det möjligt att se alla produkter de säljer, men det är även möjligt att se hela LookBook´s för att se vilka produkter som passar ihop med vad. 

Varje månad har även Intermix ett segment där de diskuterar med kvinnor i olika stadier av livet där de berättar om sina historier och hur de tänker när det kommer till kläder. 

Vad erbjuder Intermix?
Intermix har sitt säte i USA men de levererar ändå sina produkter till kunder i andra delar av världen. Efter att en kund gjort en beställning kommer företaget att packa ihop och skicka iväg beställningen inom 24-48 timmar. Leveranstiden är något som varierar beroende på var kunden befinner sig men det är möjligt att spåra paketet hela tiden. Inne i nätbutiken finns en storleksguide tillgänglig men får en kund hem en produkt och ändå upptäcker att det är fel storlek kan en retur göras inom 30 dagar efter att köpet gick igenom. Vill en internationell kund göra en retur ska hen börja med att kontakta Intermix kundtjänst vilket är möjligt antingen via e-post eller på telefon. 

Åsikter och erfarenheter av Intermix
Är du en kvinna som valt att förnya din stil med produkter du hittat hos Intermix? Om du är det, då skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om vi fick höra dina tankar och åsikter om företaget. Du kan i din recension berätta vad du tyckte om storlekarna, om priset kändes rätt och om du skulle tipsa om företaget eller inte. 


Hur man skapar en perfekt basgarderob.