Inspiri

Alla recensioner

Inspiri

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Susanna
Köpte en rad knoppar - fick dem levererade helt utefter informationen som stod på produktsidan. Kollar på att köpa några till! Läs vidare
M
Mathilda
Upplever att det här inte är en seriös sida eftersom jag i flera veckor mailat till både support och infomail, även socaila medier och inte fått svar! Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fina varor

  Köpte en rad knoppar - fick dem levererade helt utefter informationen som stod på produktsidan. Kollar på att köpa några till!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Omöjligt att göra en retur

  Upplever att det här inte är en seriös sida eftersom jag i flera veckor mailat till både support och infomail, även socaila medier och inte fått svar!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Inspiri

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Inspiri är en nätbutik som erbjuder belysning och annan inredning via sin hemsida. 

Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Inspiri? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

Mer information om företaget Inspiri
Under 2017 grundades och lanserades företaget och de är en e-handel och de driver ingen fysisk butik. Företaget fungerar som en återförsäljare och de säljer produkter av olika märken och tillverkare. 

Vad erbjuder Inspiri sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som kunderna kan se igenom samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda. Om kunderna väljer att göra en beställning som överstiger 500 kr så är frakten gratis, annars läggs det till en fraktavgift på 59 kr per beställning. Den normala leveranstiden är mellan 1 – 3 arbetsdagar, vilket kan ta längre om kunder gör beställningar under högsäsong. 14 dagar har kunderna på sig att göra returer om de känner behovet av det och för att returen ska bli godkänd ska produkten vara i oförändrat skick samt att den skall ligga i originalförpackning. Efter godkänd retur betalar sedan företaget summan till kundens bankkonto. 

Hur kan kundtjänsten nås hos Inspiri?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Inspiri genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du handlat hos Inspiri? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Färgval i hemmet.