Inkbox

Alla recensioner

Inkbox

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Inkbox

Man kan på många olika sätt ändra sin stil, kan till exempel välja att bära helt nya kläder eller accessoarer, man kan ändra sin frisyr på hur många olika sätt som helst men man kan även använda sig av tillfälliga tatueringar för att få en bild av hur man faktiskt kunde se ut med riktiga tatueringar. Det finns olika företag som säljer dessa typer av tatueringar och företaget Inkbox är en av dem. 

Vad ska jag tänka på innan jag gör en beställning hos Inkbox? Hur länge kommer dessa tatueringar faktiskt att hålla och är  produkterna värda sina pengar eller inte? Du kan läsa andra personer recensioner här inne hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Inkbox
Under februari 2015 grundades och lanserades företaget Inkbox av två bröder. Grundarna till företaget var då i 20-årsåldern och ville då skaffa sig tatueringar men visste inte riktigt vad. Trender, stilar och mode är något som hela tiden ändrar för varje dag som går och därför ville företaget ta fram tatueringar som helt enkelt kommer att ändra tillsammans då tiderna förändras och det tillkommer nya trender på marknaden. Då bröderna började göra sin research på hur det faktiskt skulle ta fram dessa tatueringar kommer de över en frukt som finns och kan skördas i skogarna i Panama, denna frukt har redan under lång tid använts till att färga huden och skinnet. Bröderna tog sitt pick och pack och åkte helt enkelt till Panama för att ta reda på mer om frunkten. 

I dagsläget har företaget cirka 100 personer anställda som arbetar i Kanada samt att de levererar sina produkter till 167 olika länder världen över. 

Det som Inkbox erbjuder
Helt valfria produkter kan läggas till i kundkorgen inne i nätbutiken. Efter att företaget tagit emot en ny beställning kommer de att skicka iväg den inom 4 till 7 arbetsdagar,  i vissa fall kan det ta lite längre tid ifall det är någon specialbeställning som företaget tillverkar.  Företagets lager och huvudkontoret ligger i Kanada men trots det levererar de sina beställningar internationellt. Internationella kunder kan räkna med en leveranstid på mellan 9 till 15 arbetsdagar samt leveranskostnad på 14 amerikanska dollar. Skulle en kund få hem en produkt som hen sedan känner sig missnöjd med, finns möjligheten att lämna tillbaka den produkt inom 30 dagar räknat från dagen då beställningen lämnade lagret. För att påbörja en retur ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göra via e-post. Vid reklamationer ska även kundtjänsten i första hand kontaktas. 

Erfarenheter av Inkbox
Är du en person som beställt en tillfällig tatuering av Inkbox? Om du har någon typ av erfarenhet av detta företaget, kan inte du då lämna en recension inne på våran site. I din recension kan du berätta om du tyckte att produkterna var värda sitt pris,  om de är gjorda av bra kvalité eller inte och även om du tror att du kommer att handla hos dem igen eller inte. Berätta varför du tycker som du gör. 


Gamla trender som varit populära.