OmdömesStalle

  Recensioner Indiska

  Om Indiska

  Indiska är ett livsstilsföretag som grundades 1901 som erbjuder accessoarer, mode och inredning med unik design och influenser från alla håll i världen. Idag har företaget 90 butiker runt om i Sverige, Norge, Finland och Island, samt även en online butik. Totalt har Indiska ungefär 610 anställda. Indiskas affärsidé är att sälja en mix utav unik inredning och mode med inspiration från Indien, alla som går in i en Indiska butik kommer att känna vad företagets affärsidé är. Indiska vill förmedla sin passion för Indien och alla dess färger, hantverk och material.

  Indiskas ambition är att i alla steg, från design till färdig produkt är att göra vad de kan på både lång och kort sikt bidra till en långsiktig hållbar utveckling, både internt och hos deras leverantörer. Den långsiktiga ambitionen är att arbeta för att minska miljöpåverkan i hela världskedjan. Företagets filosofi är att genom en aktiv närvaro och engagemang hos sina leverantörer skapa förändring och positiv utveckling.

  Vad erbjuder Indiska?

  Indiskas hemsida är lättnavigerad och enkel att använda, de första du ser på hemsidan är nyheterna och även intressant information om mode och hållbarhet. Du kan enkelt kolla igenom de olika kategorierna och även filtrera att endast se de produkter som det är rea på. Du kan även bli medlem hos Indiska gratis på deras hemsida och då kommer du även att få 10 procent rabatt på din första beställning. Är du inne på företagets hemsida men har ingen aning vad du ska köpa eller känner dig oinspirerad kan du gå in på fliken ”inspiration” för att få inspiration. Det finns även olika kategorier i fliken inspiration, tex wild flower, yoga collection, midsummer dreams och även flera andra. Du kan även köpa presentkort hos Indiska, dock går det bara att köpa det i en fysisk butik och inte online.

  Företaget vill att du alltid ska vara nöjd med de produkter du köpt av dem och därför erbjuder de 30 dagars öppet köp från och med att du tagit emot din beställning. Oberoende hur mycket eller lite du beställer kommer det att tillkomma en fraktkostnad på alla beställningar. I Sverige gäller det en fraktkostnad på 19 kr (fri frakt över 199kr), i Norge 79 kr och i Finland 6,90€. Företaget erbjuder en leveranstid på 1 till 3 arbetsdagar.

  Kontakta Indiska

  Har du några frågor kan du på Indiskas hemsida läsa igenom de oftast ställda frågorna men du kan även kontakta dem via mejl eller på telefon. Om du skulle haft oturen att du mottagit en vara som är söndrig eller felaktig ska Indiska göra det bästa för att hjälpa dig. Du kan göra en reklamation i någon utav Indiskas butiker eller hos en utav deras distributionscentraler. När det gäller en reklamation kommer Indiska att stå för frakten och om den blir godkänd kommer de att skicka en ny vara till dig.

  Brukar du handla på Indiska?

  Har du köpt något via detta företag? Skriv då en egen recension om företaget och förmedla vad du tycker om dem och kvaliteten på deras produkter.

  Reklamfilm från Indiska.

  Indiska
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  5
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  4
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  8

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Negativ utveckling

  Tyvärr så anser jag att Indiskan mer och mer rättat in sig i ledet av mainstreamkläder som ska passa den stora massan och uppvisar väldigt lite kreativitet och själ. Valet av mönster på tyger visar framförallt på att "Indiskan" inte längre använder sig av Indiens mångfasetterade och variationsrika tygkollektioner och har europeiserats till att inte längre ha sin egen nisch. Jag är mycket besviken på Indiskan. Däremot kan jag tycka att produkter till hemmet är bättre.

  Av: Maria ravstrand07-07-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  5
  rating

  Skriv din egen recension om Indiska

  Din recension

  FAQ

  Är Indiska ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Indiska. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Indiska?

  Indiska är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Indiska gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.